XVirus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 μόλις γύρισα από ένα επεισοδιακό καθαρισμό του tower μου!το πρόβλημα που έχω τώρα είναι και η αιτια που έκανα τον καθαρισμό, αλλα δεν διορθώθηκε.όλα δουλεύουν καλώς!ανοίγω ένα game.m δείχνει το intro, πάω στο menu όλα καλά..μόλις αρχίσει (και λίγο πριν για ένα άλλο game) κολλάει ο ήχος και μαυρίζει η οθόνη..έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει?η κάρτα γραφικών είναι: NVidia GeForce GTS 250.motherboard: MSI p45-c51CPU: Intel Core2 Quad Q8400 2.66 GHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Κατά πάσα πιθανότητα να φταίει η κάρτα.Αρχικά δοκίμασέ την σε άλλο pc να δεις αν και εκεί συμβαίνει το ίδιο και δοκίμασε μία άλλη στο δικό σου.Τι τροφοδοτικό έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Νοέμβριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 το τροφοδοτικό είναι παλιό και κακό..απλά..δεν θυμάμαι μοντέλο..απλά ήταν ένα φτηνό από το e-shop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Νοέμβριος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 παιζει και αυτο στο PC μου:http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/xontro-provlima-me-mitriki-116136-2.html#post1063384042 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.