Jump to content

Πως θα μπω στα κοινόχρηστα αρχεία των 7 μέσω Linux??

virus85xp

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά θέλω τα φώτα σας. Έχω σε ένα δωμάτιο έναν υπολογιστή με Windows 7 και σε ένα άλλο δωμάτιο έναν με Linux Ubuntu 11.10. Αυτός με τα Windows 7 είναι συνδεμένος απευθείας στο ρουτερ (netfaster IAD 2) με LAN και το Linux είναι μέσο wifi. Ενώ μπορώ κανονικά αν συνδέω λαπτοπ (με 7αρια) στο wifi να μπορώ να μπαίνω στα κοινόχρηστα αρχεία του σταθερού. Δεν μπορώ να μπω με το Linux. Μπαίνω στο workgroup βλέπω τον υπολογιστή μου, αλλα όταν πάω να μπω μου ζητάει κωδικό. Ενώ δεν έχω βάλει κανένα κωδικό στα 7! ξέρετε τι θέλει για να μπορέσω να μπω;

google is your friend, αν δεν το βρήκες ακόμη, ρίξε μια ματιά εδώ Πως να ενεργοποιήσετε τον διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ Ubuntu 10.10 και Windows 7

ευχαριστώ Κωνσταντίνε... Θα το δοκιμάσω το απόγευμα!!

αλλα όταν πάω να μπω μου ζητάει κωδικό. Ενώ δεν έχω βάλει κανένα κωδικό στα 7! ξέρετε τι θέλει για να μπορέσω να μπω;

Πρέπει να βάλεις κωδικό (password) στον λογαριασμό σου στα Windows 7.

Ακολούθησε τις οδηγίες του [MENTION=9266]constandinos[/MENTION], και στην σύνδεση δώσε τον χρήστη και το password που δημιούργησες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.