swatoner Νοέμβριος 20, 2012 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Μπας και τρέχεις καμία SQL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Όλοι με ΑΤΙ btw...Windows 8 Memory Leak - Microsoft CommunityBF3 ATI Memory Leak - Windows 8 Performance - Help and DiscussionWindows 8 / BF3 / ATI Memory leak (or so it seems)Εδώ λέει ότι λύθηκε με τον 12.11beta, αλλά αλλού διάβασα ότι και με αυτόν είχαν θέμαWIndows 8 - memory leaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Νοέμβριος 21, 2012 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Το εχω υπ οψιν μου.Στο συστημα που αναφερεται το φαινομενο υπαρχει προβλημα και σε καποιο αλλο παιγνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 22, 2012 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Το εχω υπ οψιν μου.Στο συστημα που αναφερεται το φαινομενο υπαρχει προβλημα και σε καποιο αλλο παιγνιδι?Όχι, μόνο το BF3, αλλά γενικά με το ψάξιμο που έκανα, μόνο σε BF3 βρήκα ανάλογο πρόβλημα. Προφανώς είναι ο συνδυασμός των τριών (ATI, 8, BF3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.