Jump to content

Προβλημα συνδεσης σε διαφορα site

seimei

Recommended Posts

Καλησπερα σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη για καποιο λογο δεν μπαινει σε μερικα σαιτ οπως aek365.com imagebam.com sto sportlemon den anoigei ta leton.tv DAILYMOTION και μερικα αλλα.Μεχρι χτες το βραδυ δουλευαν ολα παντως.

Αν θυμαμαι καλα ειχα κατεβασει και εκανα εγκατασταση το medieval total war 2 και εκανε ινσταλλ και ενα framework 1.1 νομιζω το οποιο εσβησα μετα ακομα νομιζω ειχα κανει εγκατασταση κατι drivers για τη καρτα γραφικων αλλα πρεπει να ειχα ξανα ανοιξει το Pc μετα απο αυτο.

Χρησημοποιως chrome και μου βγαζει αυτο "Σφάλμα 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Έγινε επαναφορά της σύνδεσης." ουτε απο το ipod μπορω να μπω στα συγκεκριμενα σαιτ

επισης εχω το avast οταν κλεινω την ασπιδα web αντι για το παραπανω σφαλμα μου βγαζει αυτο "Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση www.aek365.com"

αυτα...δεν νομιζω να ξεχασα κατι καθε βοηθεια καλοδεχουμενη :haha:

Μπα δεν νομιζω...το θεμα ειναι οτι γενικα σε μερικα σαιτ αργει πολυ κυριως σε οσα ανεβαζονται φωτογραφιες (για τορρεντς κτλ) δεν τα φορτωνει με τιποτα

μονο με το hidemyass μπηκα στο αεκ365 και πολλες φωτο δεν δουλευουν δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο

forthnet

windows 7

chrome mozila firefox

εβαλα και το open dns παλι τιποτα...

Πιστευω ειναι θεμα παροχου μιας και εχω κι εγω την ιδια εταιρεια και σε μερικες σελιδες αργει πολυ το φορτωμα.

Sent from my Ramos W17 Pro using Tapatalk.

μπερδευτικα...εγραψα forthnet απο συνηθεια εξωτερικο ειμαι και δεν ξερω πως λενε το isp αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο τις περισσοτερες σελιδες τις φορτονει κανονικα και γρηγορα αυτες που γραφω δεν τις φορτωνει καθολου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.