seimei Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 Καλησπερα σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη για καποιο λογο δεν μπαινει σε μερικα σαιτ οπως aek365.com imagebam.com sto sportlemon den anoigei ta leton.tv DAILYMOTION και μερικα αλλα.Μεχρι χτες το βραδυ δουλευαν ολα παντως. Αν θυμαμαι καλα ειχα κατεβασει και εκανα εγκατασταση το medieval total war 2 και εκανε ινσταλλ και ενα framework 1.1 νομιζω το οποιο εσβησα μετα ακομα νομιζω ειχα κανει εγκατασταση κατι drivers για τη καρτα γραφικων αλλα πρεπει να ειχα ξανα ανοιξει το Pc μετα απο αυτο. Χρησημοποιως chrome και μου βγαζει αυτο "Σφάλμα 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Έγινε επαναφορά της σύνδεσης." ουτε απο το ipod μπορω να μπω στα συγκεκριμενα σαιτ επισης εχω το avast οταν κλεινω την ασπιδα web αντι για το παραπανω σφαλμα μου βγαζει αυτο "Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση www.aek365.com" αυτα...δεν νομιζω να ξεχασα κατι καθε βοηθεια καλοδεχουμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Νοέμβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Η λύση είναι απλή: Άλλαξε ομάδα!:warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
seimei Νοέμβριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Μπα δεν νομιζω...το θεμα ειναι οτι γενικα σε μερικα σαιτ αργει πολυ κυριως σε οσα ανεβαζονται φωτογραφιες (για τορρεντς κτλ) δεν τα φορτωνει με τιποτα μονο με το hidemyass μπηκα στο αεκ365 και πολλες φωτο δεν δουλευουν δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 α. ISPβ. λειτουργικό;γ. browser; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Δοκιμασε με Open/Google dns. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seimei Νοέμβριος 19, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 forthnetwindows 7chrome mozila firefoxεβαλα και το open dns παλι τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Νοέμβριος 19, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 forthnetwindows 7chrome mozila firefoxεβαλα και το open dns παλι τιποτα...Πιστευω ειναι θεμα παροχου μιας και εχω κι εγω την ιδια εταιρεια και σε μερικες σελιδες αργει πολυ το φορτωμα.Sent from my Ramos W17 Pro using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seimei Νοέμβριος 19, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 μπερδευτικα...εγραψα forthnet απο συνηθεια εξωτερικο ειμαι και δεν ξερω πως λενε το isp αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο τις περισσοτερες σελιδες τις φορτονει κανονικα και γρηγορα αυτες που γραφω δεν τις φορτωνει καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Όταν δεν τις φορτώνει μπορείς να φτάσεις σε αυτές με traceroute;tracert aek365.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.