mitsoskolovos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών μου.. Από το πρωί που άνοιξα το pc δουλεύει χωρίς λόγο στο 65% συνέχεια! Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει;;; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Να ελέγξεις εξονυχιστικά για malware, δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsoskolovos Νοέμβριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Οχι δεν δοκίμασα. Με ποιο πρόγραμμα να το κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Δοκίμασε με κάποιο antivirus και μετά με spybot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsoskolovos Νοέμβριος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Λύθηκε το πρόβλημα μου με το malwarebytes. Έσβησε τις απειλές που βρήκε και όλα μια χαρα τώρα. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.