Jump to content

Asus Xonar D2X συνδέσεις

Wizard!

Recommended Posts

Ψάχνω να βρω μία Xonar DX, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει, ή έρχεται πολύ ακριβά. Κοιτώντας τις εναλλακτικές διάβαζα για την D2X. Παρατήρησα όμως ότι δεν έχει πουθενά connectors για σύνδεση με τα audio leads του κουτιού (hd/ac97).

Ισχύει αυτό ή κάτι δεν καταλαβαίνω/βλέπω...; :eek:

ναι. η D2X, γιατί και εγώ το έψαχνα δεν έχει connector πάνω της για το front panel (mic/line out). Ενώ πχ, η πολύ φθηνότερη DG έχει....
Εγω εχω τη Xonar D2X/PM. Νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι γινεται να συνδεθει με audio leads..

Θα το ψαξω!!

Όπως λέει και ο Hell, δεν έχει κι έτσι είδα και στο manual που κατέβασα, απλά ρωτάω μήπως δεν κατάλαβα κάτι.

και τη recon τι την εκανες?εφαγε σουτ?:)

Ψάχνω για εναλλακτική γιατί οι drivers (beta) για τα 8 είναι άθλιοι...

Να σου πουλήσω την DX μου που σκέφτομαι να την παροπλίσω;

Πλάκα πλάκα, πως και δεν βάλανε σε αυτήν headers; Είχα την εντύπωση πως είχε

Έλα ντε... Υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή (μέχρι που βγήκε η ROG) και δεν έχει τα βασικά...;

Επειδή τις μεγάλες η Asus τις κατηγοριοποιει για home theater καταστασεις δεν τις εξοπλιζει με front header. Μονο η μικρή σειρά έχει όπως πολύ σωστά κοιταγες.

Παρόλα αυτά, αν πας στο site και επιλέξεις Multimedia > Sound cards > Gaming στη δείχνει κανονικά την D2X... Κάπου το έχασαν στο δρόμο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.