Wizard! Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 Ψάχνω να βρω μία Xonar DX, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει, ή έρχεται πολύ ακριβά. Κοιτώντας τις εναλλακτικές διάβαζα για την D2X. Παρατήρησα όμως ότι δεν έχει πουθενά connectors για σύνδεση με τα audio leads του κουτιού (hd/ac97). Ισχύει αυτό ή κάτι δεν καταλαβαίνω/βλέπω...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 ναι. η D2X, γιατί και εγώ το έψαχνα δεν έχει connector πάνω της για το front panel (mic/line out). Ενώ πχ, η πολύ φθηνότερη DG έχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Νοέμβριος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 και τη recon τι την εκανες?εφαγε σουτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Νοέμβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Εγω εχω τη Xonar D2X/PM. Νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι γινεται να συνδεθει με audio leads.. Θα το ψαξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 ναι. η D2X, γιατί και εγώ το έψαχνα δεν έχει connector πάνω της για το front panel (mic/line out). Ενώ πχ, η πολύ φθηνότερη DG έχει.... Εγω εχω τη Xonar D2X/PM. Νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι γινεται να συνδεθει με audio leads.. Θα το ψαξω!! Όπως λέει και ο Hell, δεν έχει κι έτσι είδα και στο manual που κατέβασα, απλά ρωτάω μήπως δεν κατάλαβα κάτι. και τη recon τι την εκανες?εφαγε σουτ? Ψάχνω για εναλλακτική γιατί οι drivers (beta) για τα 8 είναι άθλιοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Να σου πουλήσω την DX μου που σκέφτομαι να την παροπλίσω; Πλάκα πλάκα, πως και δεν βάλανε σε αυτήν headers; Είχα την εντύπωση πως είχε Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Να σου πουλήσω την DX μου που σκέφτομαι να την παροπλίσω; Πλάκα πλάκα, πως και δεν βάλανε σε αυτήν headers; Είχα την εντύπωση πως είχεΈλα ντε... Υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή (μέχρι που βγήκε η ROG) και δεν έχει τα βασικά...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Επειδή τις μεγάλες η Asus τις κατηγοριοποιει για home theater καταστασεις δεν τις εξοπλιζει με front header. Μονο η μικρή σειρά έχει όπως πολύ σωστά κοιταγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Επειδή τις μεγάλες η Asus τις κατηγοριοποιει για home theater καταστασεις δεν τις εξοπλιζει με front header. Μονο η μικρή σειρά έχει όπως πολύ σωστά κοιταγες.Παρόλα αυτά, αν πας στο site και επιλέξεις Multimedia > Sound cards > Gaming στη δείχνει κανονικά την D2X... Κάπου το έχασαν στο δρόμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.