Jump to content

χοντρό πρόβλημα με μητρική!

XVirus

Recommended Posts

επίσης τώρα όταν κάνω ctrl+Alt+DELETE, κάνει restart και αυτό το καταλαβαίνω επειδή ακούγονται πάλι τα beep.

Μετα απο ολα αυτα ξεκινησες να αναπολεις την σκονη; Ο πρωτος νομος στην μηχανικη ειναι "Εαν δουλευει δεν το πειραζεις", δεν ειναι τυχαιο.

ναι, από εκεί μάλλον έφτιαξε η δουλειά.. τώρα βεβαια έχω άλλο πρόβλημα αλλα θα το βάλω σε άλλο θέμα :/

ρε γαμώτο, τσάμπα χάρηκα..

εκεί που ήταν όλα καλά, ανοίγω τον firefox, και μαυρίζει η οθόνη..

και άρχισε να αναβοσβήνει το φωτάκι της..

το PC να δουλεύει κανονικά..

σε λίγο με έβγαλε και από το σκύρε απ ότι μου είπαν και στο τηλ. οποτε δεν δούλευε! άσχετα που ήταν ανοιχτός.

τώρα τον άνοιξα και όλα καλά.. δεν ξέρω ως ποτε βεβαια..

έχω και αυτό το πρόβλημα παράλληλα:

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/provlima-me-karta-grafikon-116164.html#post1063384025

επίσης έχει ανεβάσει πολύ θερμοκρασία και η κάρτα γραφικών και οι σκληροί δίσκοι!!!!

εκεί που ήταν όλα καλά, ανοίγω τον firefox, και μαυρίζει η οθόνη..

Υπάρχει περίπτωση να παραδίδει πνεύμα η πλακέτα της οθόνης σου...

Μπατονετα<-οινοπνευμα και καθαρισμα καλο το pci-ex socket πανω στην μητρικη. Το ιδιο στα dimms των ραμ.

Μετα βγαλε το cpu και τσεκαρε να δεις αν το socket πανω στην μητρικη ειναι καθαρο.

Πονταρω τα λεφτα μου στο σλοτ της καρτας γραφικων, παιζει να εχεις στειλει ολη την σκονη μεσα με το πιστολακι.

• 2 weeks later...

Νομιζω οτι εχεις προβλημα τασεων οποτε στη θεση σου θα δοκιμαζα και καποιο αλλο τροφοδοτικο! Αν τα ιδια και με το αλλο μαλλον κατι συνεβει στη μητρικη σου - κουνησες κατα λαθος με το πιστολακι κανα πυκνωτη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.