GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 Ως νεο μελος το λαμπη και με μετριες γνωσεις για ο/c αποφασισα να πουσαρω λιγο τον P4 2.4 ghz λιγο..:banging: Αυτη την στιγμη τρεχει με 2.6 αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχω βαλει θερμοαγωγιμη παστα..Η ψηχτρα ειναι η συμβατικη της intel ενω για την κυκλοφορια τουν αερα ευθυνονται στο κουτι 4 12νολτα ανεμιστιρακια που λειτουργουν με εξοτερικους μετασχιματιστες..(2 μπροστα και δυο πισω).Προχθες ζουλαρα απο τον πατερα μου μια ειδικη παστα αλουμινιου που μπενει αναμεσα σε χαλκινη σωλινα και θερμοστατη για την καλυτερη επαφη...(Σε συστιμα θερμανσης καλοριφερ)λετε να την βαλω;;;;φοβαμε μην χαλασει η επιφανεια του επεξεργαστη:X: Παρακαλω βοηθηστε :help: Θερμοκρασιες εχω 45-50 βαθμους κελσιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 27, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Καλα καταλαβα για να μην απαντατε εσεις...μαλλον θαπρεπει να τα βαλω ολα σε default.. :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αν δεν εχεις βαλει παστα βαλε οπωσδηποτε.Οι ανεβασμενες θερμοκρασιες οφειλονται σ'αυτο κατα κυριο λογο. Αυτη που λες δεν την ξερω αλλα καλυτερα μην κανεις πειραματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 27, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 OΚ;;Θα ψαξω να βρω αυριο αν και στον βολο αποκλειεται να βρω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Καμια καλη μαρκα ξερετε να μου πειτε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 με 3 ευρω παιρνεις μια arctic ceramique που ειναι πολυ καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Ριξε μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5215 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.