bydj Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 Γεια σας... θα ήθελα να ρωτήσω τι να αλλάξω από τις ρυθμίσεις του modem μου για να έχει καλύτερο σήμα.... το modem μου είναι:EchoLife HG521και οι ρυθμίσεις:ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Νοέμβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Συνθέτοντας (ή απαντώντας σε) ένα θέμα, ρολάροντας προς τα κάτω, υπάρχει το tag Πρόσθετες επιλογές. Πάτησε Διαχείριση Συνημμένων Αρχείων και είσαι έτοιμος. *Σε κατευθύνει πλήρως το pop-up παραθυράκι. Ξεκίνα από το 1ο βήμα και σιγά-σιγά θα πας και στα υπόλοιπα με λίγη όρεξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydj Νοέμβριος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 κάτι με τις ρυθμίσεις που έχει το modem δεν γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Νοέμβριος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Αν ήταν έτσι, θα κάναμε λόγο για ιδανικά router(100% αποδοτικά).Εναλλακτικά, όμως, μπορείς να έχεις κι ένα repeater για να μην χάνεις και το ήδη υπάρχον.Απόσπασμα από το άρθρο, σε περίπτωση που βαρέθηκες να το διαβάσεις:Για παράδειγμα, τα περισσότερα router είναι ρυθμισμένα ώστε να εκπέμπουν στο κανάλι 6, είναι δυνατόν όμως σε κάποιο άλλο κανάλι να υπάρχει λιγότερος “θόρυβος” ή παρεμβολές. Δοκιμάστε λοιπόν τα κανάλια 1 ή 11 και δείτε αν υπάρχει κάποια διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Όπως σου είπε ο theoamd, παίξε με το channel (το auto δεν λέει κάτι), επίσης ανάλογα το τι υποστηρίζει το λαπτοπ σου βάλε το 802.11n μετά το 802.11g, και στην χειρότερη των περιπτώσεων το b (άστο όπως είναι).2 ερωτήσεις, πόσες συσκευές συνδεέις πάνω του? Αν είναι πάνω από μία, τι αποστάσεις έχουν αυτές από το modem?Ακόμα, πως κατάλαβες ότι δεν έχεις καλό σήμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Νοέμβριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 2 ερωτήσεις πόσες συσκευές συνδέσεις πάνω του? Αν είναι πάνω από μία, τι αποστάσεις έχουν αυτές από το modem? Ακόμα, πως κατάλαβες ότι δεν έχεις καλό σήμα? Μ'άρεσαν πολύ αυτές οι ερωτήσεις. Το ίδιο ελπίζω και για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydj Νοέμβριος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Οι συσκευές πάνω απο 2 δν μπαίνουν ποτέ...δν είναι λάπτοπ έχω αυτό το στικάκι:WNDA3100... απλά έχει 4 γραμμές σήμα κ πέφτει στις 2 κ στα παιχνίδια ανεβάζει απότομα ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 17, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Τσέκαρε λίγο και πες μας αν σου είναι ευκολο, αν παρατηρείς πρόβλημα όταν είναι συνδεδεμένη μόνο μία συσκευή (η πιο κοντινή). Αν δεν έχει θέμα, συνδέσου και με την μακρινή, και πες αν έπεσε το σήμα στην πρώτη όταν συνδέθηκε η δευτερη.Και τα 2 μηχανήματα αυτό το στικάκι χρησιμοποιούν? Αν ναι, τότε από τις ρυθμίσεις, άλλαξε την πρώτη ρύθμιση σε 802.11n σκέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Νοέμβριος 17, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Όσο να πεις, η κεραιούλα την κάνει τη δουλειά της σε παρόμοιες περιπτώσεις.Έχω 3+ χρόνια αυτό το μαραφέτι και μ'έχει βγάλει με κάτι τέτοια μούτρα:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydj Νοέμβριος 17, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 μια χαρά είναι κ αυτό το netgear... επειδή είναι του γείτονα δεν ξέρω πότε μπαίνει το άλλο pc (laptop είναι)... (μάλλον γίνετε το πρόβλημα όταν μπαίνουν κ τα 2 pc {αλλά το άλλο pc μόνο facebook μπαίνει δν κατεβάζει π.χ. } ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 μια χαρά είναι κ αυτό το netgear... επειδή είναι του γείτονα δεν ξέρω πότε μπαίνει το άλλο pc (laptop είναι)... (μάλλον γίνετε το πρόβλημα όταν μπαίνουν κ τα 2 pc {αλλά το άλλο pc μόνο facebook μπαίνει δν κατεβάζει π.χ. } ) Καλά και εγώ "μόνο ΦΒ" θα σου έλεγα.. Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να δημιουργείται όταν μπαίνει ο γείτονας, ακόμα και αν όντως βλέπει μόνο FB! Γύρνα το σε 801.11n και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα. Αν όχι, βρες εναν τρόπο να τσεκάρεις τι γίνεται (όπως σου είπα) όταν θα μπαίνει ο γείτονας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydj Νοέμβριος 17, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.