Jump to content

cat6 rj45

journeyman

Recommended Posts

Καλημέρα, επειδή θέλω να πειραματιστώ με την κατασκευή καλωδίων, διαβάζω ότι υπάρχουν διαφορετικά βύσματα για cat5e και cat6.

Παρόλο που στα διάφορα καταστήματα (ηλεκτρονικά κυρίως), διευκρινίζουν ποια είναι για cat6, εντούτοις στις φωτό δεν βλέπω διαφορές.

Η φήμη που υπάρχει σχετικά με τα βύσματα για cat6 ότι έχουν πάνω-κάτω υποδοχή για τα καλωδιάκια, ισχύει;

αν μπορείτε προτείνετέ μου κάποια καταστήματα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

CAT6

0000063_8p8c_plug_rj45_cat_6_shielded_connectors_100psc_300.jpeg

CAT5

rj45w-amp.jpg

Βέβαια υπάρχουν και διαφορές του στυλ πόσο χρυσό έχουν οι επαφές έκαστου βύσματος αλλά είναι στα ψηλά γράμματα. Συνήθως τα "cat6" είναι shielded και καλύτερου κράματος.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_EdEfLNDP1E]Platinum Tools Cat5e/Cat6 Shielded EZ-RJ45 Connectors - YouTube[/ame]

Να ξερεις οτι παιζει και διαφορα στην τιμη. Ειχα παρει το καλοκαιρι απο Ναξο και μου τα χρεωσαν 1.10€ το ενα, ενω τα απλα 0.10€ το ενα.

Επισης η απλη μου πενσα δεν τα καρφωνε καλα τα cat6...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.