journeyman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 Καλημέρα, επειδή θέλω να πειραματιστώ με την κατασκευή καλωδίων, διαβάζω ότι υπάρχουν διαφορετικά βύσματα για cat5e και cat6.Παρόλο που στα διάφορα καταστήματα (ηλεκτρονικά κυρίως), διευκρινίζουν ποια είναι για cat6, εντούτοις στις φωτό δεν βλέπω διαφορές.Η φήμη που υπάρχει σχετικά με τα βύσματα για cat6 ότι έχουν πάνω-κάτω υποδοχή για τα καλωδιάκια, ισχύει;αν μπορείτε προτείνετέ μου κάποια καταστήματα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 CAT6 CAT5 Βέβαια υπάρχουν και διαφορές του στυλ πόσο χρυσό έχουν οι επαφές έκαστου βύσματος αλλά είναι στα ψηλά γράμματα. Συνήθως τα "cat6" είναι shielded και καλύτερου κράματος. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_EdEfLNDP1E]Platinum Tools Cat5e/Cat6 Shielded EZ-RJ45 Connectors - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
journeyman Νοέμβριος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 χμμμ κάπως έτσι το φανταζόμουνα.πως θα τα αναζητήσω όμως στο internet;κάποιο κατάστημα;περιλαμβάνουν και οδηγούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Να ξερεις οτι παιζει και διαφορα στην τιμη. Ειχα παρει το καλοκαιρι απο Ναξο και μου τα χρεωσαν 1.10€ το ενα, ενω τα απλα 0.10€ το ενα.Επισης η απλη μου πενσα δεν τα καρφωνε καλα τα cat6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Οι υποδοχές των cat6 είναι πιο μεγάλες από των cat5e. Για πένσες να προτιμάτε αυτές που πιέζουν τα δοντάκια κάθετα και όχι υπο γωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.