Tsunami Αύγουστος 29, 2004 #21 Αύγουστος 29, 2004 Τί να σου πώ.Γι ανα είμαι ειλικρινής 2 στους 4 υπαλλήλους του πλαισίου που με έχουν εξυπηρετήσει ήταν άσχετοι!!!’ρα χλωμό για πτυχίο...
Guest Αύγουστος 30, 2004 #22 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Τί να σου πώ.Γι ανα είμαι ειλικρινής 2 στους 4 υπαλλήλους του πλαισίου που με έχουν εξυπηρετήσει ήταν άσχετοι!!!’ρα χλωμό για πτυχίο... Πτυχίο υπάρχει μόνο το ECDL από ότι ξέρω. Καμμία σχέση βέβαια με hardware. :tw:
Mischeif Αύγουστος 30, 2004 #23 Αύγουστος 30, 2004 virus δεν θελω να σε αποθαρυνω αλλα και εγω στο ιδιο ΤΕΙ ειμαι στο τμημα ηλεκτρολογιας μολις επιασα δουλεια την Ανοιξη την σχολη την μ@μησα.πηγαινε πρωτα στη σχολη δες πως ειναι τα πραγματα και τι αγγουρι το πηγαινε-ελα και μετα δες για δουλεια!!!!!
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 #24 Αύγουστος 30, 2004 Για πλαίσιο Λίγο δύσκολο το βλέπω(η μάλλον απίθανο).Καλύτερο προσγηώσου στην πραγματικότητα
blkik Αύγουστος 30, 2004 #25 Αύγουστος 30, 2004 Ρε Tsunami και που ξέρεις τι σπούδασαν αυτοι οι άσχετοι που λες. Μπορεί να έχουν πτυχίο στην πληροφορική αλλα να το πήραν πριν 10 χρόνια, να έχουν και προυπηρεσία ή κανα πτυχίο σε marketing & πωλήσεις. Και στο κάτω κάτω μπορεί να ξέρανε αυτό που τους ρώτησες. Εγώ με γνωστό στο πλαίσιο και θέλανε προυπηρεσία και πιο συγκεκριμμένο πτυχίο. Ότι λέει ο kanonieris φίλε virus προσγειώσου. Και γω έτσι έλεγα τώρα 8 μήνες άνεργος σκέφτομαι αλλιώς. Πάνε στην σχολή πρώτα δες τι γίνεται και αν τα βγάζεις πέρα και μετά τα υπόλοιπα.
Tsunami Αύγουστος 30, 2004 #26 Αύγουστος 30, 2004 Αφού έχεις insider είσαι πιο ενημερωμένος αλλά αυτά που είχα ρωτήσειτα παλικάρια ήτανπολύ απλά και εκτός αυτού ήταν νεαροί σε ηλικία που σημαίνει ότι μάλλον ήταν φρέσκοι...
Pieros Αύγουστος 30, 2004 #27 Αύγουστος 30, 2004 Θα σου πρότεινα να βρεις μια δουλίτσα part time με το μηχανάκι σαν διανομέας γρήγορο κ εύκολο χρήμα. part time κ δουλεια σε μαγαζιά τύπου Η/Υ ΄δεν δίνουν τίποτα. Αν νομίζεις ότι με 300 ευρω είσαι οκ
darkCount Αύγουστος 30, 2004 #28 Αύγουστος 30, 2004 Πάντως σχετικά με το Πλαίσιο....επειδή πέρασα και από κει ένα φεγγάρι...τα παλικάρια που έχουν για πωλητές τα παίρνουν από μανάβικο! Είτε πατάτες πουλάνε, είτε hardware ένα και το αυτό.Ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα. Πάντως έχουν και ρεκόρ παραιτήσεων στους πωλητές!
blkik Αύγουστος 30, 2004 #29 Αύγουστος 30, 2004 DarkCoumt δεμ έχεις και πολύ άδικο σε αυτό όπως προείπα ένα πτυχία σε markewting Πωλήσεις και λίγη προυπηρεσία φτάνει. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο το ξέρεις αλλά τι μπορείς να πουλήσεις. Απλά προτιμάνε και αυτούς που ξέρουν κάποια πραγματά είτε λίγα είτε πολλά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.