Jump to content

Προς αναζητηση δουλειας...

Virus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας κ τελειωσα το σχολειο κ περασα λογιστικη Χαλκιδας κ τωρα τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα λεω να ψαξω για καμια δουλεια!Εδω θα ηθελα τη βοηθεια σας!

Για ριξτε καμια ιδεα!Πιστευω πως θα βοηθησει το οτι ξερω πολυ καλα Αγγλικα κ να χειριζομαι Η/Υ!!!

πιστευω καλα ειναι να βρεις σε internet-cafe .καλα λεφτα,καπου 20-25ε το 8ωρο δινουν και ευκολη δουλεια...αμα βρεις καλα θα ειναι gl

Εγω λεω να πας σε καμια οικοδομη αν εχεις αντοχες:flex: ...εγω δουλεψα για ενα μηνα τωρα το καλοκαιρι σαν υδραυλικος και επερνα 40 την ημερα δηλαδη 1200 σε ενα μηνα...:banging: Αν ψαχνεις τιποτε ευκολο πηγαινε σερβιτορος σε κανανε καφε,(με ποσοστα)....η σε κανενα μαγαζι με υπολογιστες που χρειαζοντε παιδια για servise υπολογιστων κτλ...Ελπιζω να σε βοηθησα,ειπα απλα την γνωμη μου;)

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 23:53]

Αν βλεπεσαι.....μπορεις να πουλησεις και το κορμι σου. Σιγουρο χρημα......

:rofl: :rofl: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 23:53]

Ψαγμενο αυτο....:rofl: :rofl: :rofl:

Οχι για Αθηνα συζηταω!Θα γουσταρα παρα πολυ τεχνικος Η/Υ αλλα που ρε γαμωτο???

Νομίζω το πλαίσιο στην μεταμόρφωση έψαχνε προσωπικό.Αν έχεις μεταφορικό μέσον πήγαινε ρώτα!!

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:53]

Όχι μόνο σίγουρο αλλά και ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!!!

Πήγαινε σερβιτόρος και θα παίρνεις γύρω στα 30 - 40Ε και αν θέλεις να λουφάρεις να πας σε Internet Cafe μικρό όμως.

Το θεμα ειναι οτι θα προτιμουσα απογευνατινη δουλεια καθως το πρωι θα εχω την σχολη!

Στο πλαίσιο απόσο ξέρω μπορείς να κανονίσεις τι ώρες θα δουλεύεις.Αλλά αυτό το κάνουν οι περισσότερες δουλειές.Δλδ κανονίζεις εσύ το ωράριό σου.Έχεις σκεφτεί να δουλέψεις σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων!!Πολύ καλή δουλειθά και έχει και τα τυχερά της!!:D :D

Αρχική απάντηση από Tsunami

Έχεις σκεφτεί να δουλέψεις σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων!!Πολύ καλή δουλειθά και έχει και τα τυχερά της!!:D :D

πολύ κουραστική δουλειά και απαιτεί σταθερό...χέρι;)

Γιατι δεν σκεφτεσαι για Χαλκιδα καποια δουλεια?

Εκτος και αν πηγαινοερχεσαι καθημερινα Αθηνα-Χαλκιδα

Nαι φετος περασα!Εχω μηχανακι κ το Νοεμβριο θα εχω αυτοκινητο!Μακαρι να με παρου στο πλαισιο ρε παιδια ειναι κ 10λεπτα απο το σπιτι μου με τα ποδια!

Ρε παιδιά τι πλαίσο του λέτε του παιδιου μολις το λύκειο τελείωσε.

Το πλαίσιο θελει πτυχίο να έχεις στην πληροφορική και προυπηρεσία στις πωλήσεις.

Τουλάχιστον εμένα έτσι μου είπαν όταν πριν 3 μήνες που ψάχνανε άτομα για το κατάστημα στην καλαμαριά Θεσσαλονίκη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.