Smurfaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!Έχω έναν Sony vaio vgn-n11m/w και δεν ανοίγει η οθόνη. Δηλαδή, πατάω το κουμπί για να ανάψει ο υπολογιστής και τα τρία φωτάκια που υπάρχουν κάτω από το κουμπί, υπό φυσιολογικές συνθήκες, έσβηναν μόλις άναβε η οθόνη. Πλέον πατάω το κουμπί και η οθόνη δεν ανάβει ποτέ ενώ τα φωτάκια παραμένουν αναμμένα. Έβαλα αυτό το καλώδιο που συνδέει άλλη οθόνη στο λάπτοπ και έκανε το ίδιο, χωρίς να ανάβει ούτε η δεύτερη οθόνη.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει??Επίσης, μου είπαν οτι αν έχει καεί η κάρτα γραφικών, θα πρέπει να αλλάξω motherboard. Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να βρω motherboard...Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω μόνη μου πρόβλημα με τον υπολογιστη μου...Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
zorikos69 Νοέμβριος 16, 2012 #2 Νοέμβριος 16, 2012 Λογικά είναι πρόβλημα της καρτας γραφικών...Ενδεχομένως με ενα reballing να στρωσει...Βεβαια μπορει να την ζεστανεις λίγο και να δουλεψει αλλα όπως και να χει όλα πια επισκευάζονται...Μπορει και να γλιτωσεις την αλλαγή μητρικής.
Smurfaki Νοέμβριος 19, 2012 Author #3 Νοέμβριος 19, 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!!!Έχω όμως 2 απορίες....Πρώτον, τι είναι το reballing και δεύτερον, όταν λες να τη ζεστάνω, τι ακριβώς εννοείς??Και πάλι ευχαριστώ!!!!
zorikos69 Νοέμβριος 19, 2012 #4 Νοέμβριος 19, 2012 Δες εδω για το reballing...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qbFnWKt7Uq0]HONTON HT-R390 Reballing Laptop ACER 7220 - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.