Elpis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 παιδια help.. εχω προβλημα με το μεμτεστ.. δεν μπορω να βαλω κατευθιαν το τεστ 5 για παραδειγμα γιατι οποιο κουμπι και να πατησω κανει ρεσταρτ .... εχω την 1,10 .. γιαυτο ειπα ν αβαλω σημερα τη τελευταια 1,20.. αλλα δεν εχω φλοπυ και πρεπει να το κανω με ISO αλλα δεν θυμαμαι καθολου πως.. plz καποιος αν μπορει ας βοηθησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 πιο πρόγραμμα εγγραφής CD χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 nero 5 εκανα burn αλλα απλα το εγραψε και δεν δουλευει... HELPP εχω χαλασει 3 σιντι και δεν εχω καταφερει τιποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ανοίγεις το Nero Burn (όχι το express) πατάς cancel, πας Recorder->Burn image->του δείχνεις το ISO και καις. Δε θα έχεις πρόβλημα. Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις να χρησιμοποιείς CD-RW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 το εκανα (thx) αλλα το προβλημα παραμενει.. παταω το "c" ,για παραδειγμα, για να αλλαξω το τεστ που τρεχει αλλα κανει ρεσταρτ σαν να πατας esc.. τι φταει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 με την 1.20 αυτά σου κάνει πάλι? δε ξέρω πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργο, κοίταξε τις ρυθμίσεις σου στο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ναι και με την 1,20 τα ιδια.. δεν ξερω..... οκ μου φαινονται οι ρυθμισεις απο το βιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Το πληκτρολόγιο πως είναι συνδεμένο; usb ή ps/2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 πολύ περίεργο καμία ΝF7 δε το κάνει αυτό... Βάλε κανένα Bios D25 modαρισμένο μπορεί να έχει εμπλοκή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ps/2 chroma... που να το βρω το βιος ? ειναι καλυτερο απο το d24 του τικτακ που εχω τωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 πάνε εδώ έχει της παναγίας τα μάτια... στο έκανε ανέκαθεν αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε ανεκαθεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 δοκίμασε να αλλάξεις θέση στη μνήμη, αν είναι στην θέση 3 βάλτη στην 1 και αντίθετα, σου το κάνει και στα default...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 τωρα εχω 3χ256 αρα ειναι καλιμενα ολα τα σλοτς... ειμαι με 207 2,5-3-3-11 2,6v νηπως εχεις αλλο σιτε με βιος απο τον τικιτανγκα ? δεν ξερω αλλα τον εμπιστευομαι ποιο πολυ απο τους αλλους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 29, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Endu τα τελευταια απο Μερlin λενε τιποτα σε σχεση με D24 tictac??Προσφερουν τιποτα παραπανω η τζαμπα κοπος???Και κατι σχετικο με memtest!Δεν μου βγαζει λαθη στο 5ο τεστ αλλα μου βγαζει στο 6ο!Ειναι κακο και αν ναι ποσο!Δεν μου βγαζαει παντα!Απο τις 5 loopes που ετρεξε στην 2η δεν εβγαλε πουθενα!Μπορω να καταλαβω τιποτα απο τις πληροφοριες που δινει(διευθυνση κλπ)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 To site που έδωσα όλα τα BIOS που έχουν γίνει εκεί είναι ΟΚ αφού είναι όλα αυτά που έχουν έκδοση οι ίδιοι οι δημιουργοί τους. Για τα ΒΙΟS του Merlin δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά δεν έχω πια ΝF7 στην κατοχή μου αλλά έχουν γραφτεί πολύ καλά σχόλια αρκεί να βρεις ένα που σου ταιριάζει. Κάποιος χρήστης εδώ μέσα θυμάμαι τα είχε δοκιμάσει...Elpis με 3x256 σου βγάζει ένδειξη ότι είσαι σε DC? δοκίμασε να βάλεις μόνο τα 2 σε DC να δεις αν στο κάνει πάλι. Αν όχι μάλλον το memtest μπουρδουκλώνεται νομίζοντας ότι είσαι σε DC. Γενικά το 3x256 δεν είναι ορθόδοξο. Καινούργια έκδοση του memtest βγήκε σήμερα αν θες δοκίμασε την και αυτή ποτέ δε ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 29, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αυτά του Merlin φαίνεται να βοηθούν περισσότερο ταχαλαρά timings, εγώ σε 2-2-2-11 δεν είχα κάποιο κέρδος, τουλάχιστον με το d25 CPC ON rev2D που έβαλα. Έχω πολλά να δοκιμάσω ακόμα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 29, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 endu ειναι σε DC το λεει και το μεμτεστ και οταν ανοιγει το pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 29, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ooops!Εχω κατεβασει μια εκδοση 3.1!!!τι σκατα εβαλα???Γιατι αυτη που δινεις ειναι 1.25??Exουν διαφορες ως προς το τελικο αποτελεσμα!!Και τωρα μια χαζη ερωτηση!Αν θυμαμαι μπορει να χρησιομοποιηθει σαν burn in για μνημες!Πιο τεστ τρεχουμε ομως?Οι περισσοτεροι προτιματε το 5ο αλλα σε μενα δεν βγαζει λαθη εκει!Να χρησιμοιποιησω το 6 που βγαζει 1-2 τη φορα μπας και ελλατωθουν η να βαζω το 5?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από ΝTG ooops!Εχω κατεβασει μια εκδοση 3.1!!!τι σκατα εβαλα???Γιατι αυτη που δινεις ειναι 1.25?? Μη μπερδευεις το MemTest86 με το MemTest86+ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.