Jump to content

Μια βοήθεια για gaming pc...

dpolal

Recommended Posts

Καλησπέρα, επειδή δεν το έχω το άθλημα θέλω μια βοήθεια για σύνθεση gaming pc. (οθόνη 20άρα είναι αν θυμάμαι αλλά θα ρωτήσω)

Μου προτείνετε ΜΟΝΟ cpu/board/ram/gpu/psu...

Το budget είναι max 500 ευρώ (μεσαίο μηχάνημα θα είναι ΟΧΙ top) και επιπλέον υπάρχει ΚΑΙ μία Nvidia 8800GT η οποία μπορεί να μπεί σαν 2η...

Ευχαριστώ.

[MENTION=416]dpolal[/MENTION]

i3 3220 ~110e

mobo Z77 (asrock or Giga) ~100e

2*4gb 1600αρες ~40e

7850 2gb ~180e

XFX PRO550W Core Edition ~60e (5ετη εγγυηση) /Corsair builder 600W ~70e

με τιμες Ελλαδας (ολα μπορεις να τα βρεις σε αυτο το price range απο vision πχ) εισαι στο 500ρικο μεσα

Αν κοιταξεις απο αμαζον ή γερμανια μπορει να σου ερθουν και φθηνοτερα

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Το ενδεχόμενο να παίξει καμμιά nvidia gpu σε συνδυασμό με την 8800 σε sli δεν αξίζει από άποψη δυνατοτήτων σε σχέση με τις 7850-7870 που μου προτείνεται ;;;

κοιτα.., επειδη η οθονη ειναι 20", υποθετω οτι η αναλυση της ΔΕΝ ειναι Full HD.

η καρτα/ες γραφικων που προτεινουμε ειναι υπεραρκετες, ακομα και για αναλυση Full HD, δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις την -τζαμπα- παραπανω καταναλωση ρευματος απο την 8800.....!!!

οπως επισης το ιδιο ισχυει, και στην περιπτωση που παρεις καινουρια NVidia καρτα γραφικων. απλα δεν εχει νοημα να βαλεις τοσο παλια καρτα παρεα με μια νεα!!

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Το ενδεχόμενο να παίξει καμμιά nvidia gpu σε συνδυασμό με την 8800 σε sli δεν αξίζει από άποψη δυνατοτήτων σε σχέση με τις 7850-7870 που μου προτείνεται ;;;

Το σλι με διαφορετικη καρτα και μαιστα πολυ δυνατοτερη δεν εχει κανενα νοημα γιατι επι της ουσιας δεν θα κερδισεις τιποτα, αφου κατα πασα πιθανοτητα το scaling τους θα ειναι τραγικο και απλα θα καταναλωνει περισσοτερο ρευμα

Θα μπορουσες να την χρησημοποιησεις για physcX, (και με ΑΤΙ κυριως καρτα), αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει την παραπανω καταναλωση, ειδικα στις αναλυσεις της οθονης που υπαρχει :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.