Jump to content

Bug στον Λάμπη ???

YDinopoulos

Recommended Posts

• 2 weeks later...

αυτό΄το κάνει και σε άλλους?

μου σπάει τα νεύρα ρε γαμώτο τις μισές σελίδες τις φορτώνω 2 φορές και καλά αυτες που δεν εχουν φωτό....

Eng Win XP PRO service PACK 2

post-130-1416071253,416_thumb.jpg

Εμενα μου το κανει σε πολλα συστηματα....

Στο γραφειο σε -Win2k (με SP4)

Στο σπίτι σε -Win2k3 (Latest updates)

-WinXP SP2 ( >> >> )

και μενα το κανει 1 στα 5 ανοιγματα σελιδας που θα κανω.........νταξει δεν ειναι και τιποτα το τρομερο.......με ενα refresh την επομενη φορα την ανοιγει σωστα

απλά επειδή ο λάμπης πρέπει να λάμπει και επειδή αναφέρθηκε μεταφορά σε νέο server

εγώ θα έλεγα να το τσεκάρουν τα παιδιά....

1 στα 5 είναι πολύ καλό ποσοστό.....

Το πρόβλημα το γνωρίζουμε και οφείλεται στο configuration του νέου server. Έχουμε ενημερώσει την εταιρεία που μας κάνει το hosting και περιμένουμε να το λύσει.

• 4 weeks later...

Παιδιά επειδή δεν μπορώ να κάνω νέο θέμα γράφω εδώ...

Τις τελευταίες 5 μέρες δεν μπορώ να κάνω τίποτα στον Λάμπη...

(Για να μην είμαι ενετελώς εκτός θέματος το πρόβλημα που ανέφερε ο YDinopoulos εμφανιζετε και σε μένα)

Το πρόβλημα που έχω όμως τώρα είναι άλλο.

Είναι το πρόβλημα που γράφει στο sticky του Bug Report οτι λύθηκε...

Αυτό με τις λευκές σελίδες...

Και αναφέρω...

ΙΕ6 SP1 WinXP Home Gr

Το πρόβλημα το έχω τις τελευταίες 5 μέρες και συμβαίνει σε συγκερκριμένα link όπως:

- Δείτε τα σημερινά ενεργά θέματα συζητήσεων

- Δείτε τις νέες απαντήσεις

- Νεο θέμα (οπουδήποτε και να πατήσω)

- απάντηση

Αλλα και σε πολλά τέτοια link

΄Τι μπορώ να κάνω???

Βασικα επειδη ο IE6 ειναι για τα μπάζα, δοκίμασε με τον firefox. Θα διαπιστώσεις οτι ειναι αρκετά πιο βολικός και δεν έχει κανενα πρόβλημα με το lab. :)

Δεν πιστευεω οτι φταιει ο ΙΕ. Και στον JimK εχει παρουσιαστει. (οχι καλο παραδειγμα, αλλα τεσπα...)

Και σε μένα που και που ανοίγει μισή σελίδα. Κάτι ψιλοάσχετο, ξέρετε αν ο firefox έχει ρύθμιση για να μπορώ να ανοίγω links πριν φορτώσει όλη η σελίδα? Μου έχει σπάσει τα νεύρα εκείνο το Χ στην κάτω αριστερή γωνία όποτε προσπαθώ να ανοίξω κάτι πριν φορτώσει όλη η σελίδα!

Εμενα αυτο με την μιση σελιδα ειναι καθημερινη κατασταση .

Αλλα σε μενα δεν ξερω αν φταιει κανα ζουζουνι του Λαμπη η το πισι μου .

Εμενα δε μου το κάνει ποτέ αυτό με το firefox. Καμια φορά μπορεί να το δώ εαν η γραμμή μου είναι full και δεν υπάρχει bandwidth available, οποτε κανει timeout.

Το μισοφόρτωμα το κάνει και σε εμένα.Πολλές φορές και εγώ πρέπει να ξαναφορτώσω την σελίδα

Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Τα παιδιά από την εταιρεία που μας κάνουν το hosting παιδεύονται με το νέο version του apache για να δουν τι γίνεται.

Μας συγχωρείτε για την όποια ταλαιπωρία προκαλείται από αυτό.

Ουουουου 666 αντμινς,ντεβιλ ντεβιλ χελ ντανς γουιθ δε ντεβιλ!!!!!!!Ουουουου!Κιλ δεμ κιλ δεμ!!:devil: :devil: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.