zyx Σεπτέμβριος 12, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 και μενα μου το κανει αρκετο καιρο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 αυτό΄το κάνει και σε άλλους? μου σπάει τα νεύρα ρε γαμώτο τις μισές σελίδες τις φορτώνω 2 φορές και καλά αυτες που δεν εχουν φωτό.... Eng Win XP PRO service PACK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Εμενα μου το κανει σε πολλα συστηματα....Στο γραφειο σε -Win2k (με SP4)Στο σπίτι σε -Win2k3 (Latest updates) -WinXP SP2 ( >> >> ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 και μενα το κανει 1 στα 5 ανοιγματα σελιδας που θα κανω.........νταξει δεν ειναι και τιποτα το τρομερο.......με ενα refresh την επομενη φορα την ανοιγει σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 21, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 απλά επειδή ο λάμπης πρέπει να λάμπει και επειδή αναφέρθηκε μεταφορά σε νέο serverεγώ θα έλεγα να το τσεκάρουν τα παιδιά....1 στα 5 είναι πολύ καλό ποσοστό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 21, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Το πρόβλημα το γνωρίζουμε και οφείλεται στο configuration του νέου server. Έχουμε ενημερώσει την εταιρεία που μας κάνει το hosting και περιμένουμε να το λύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 21, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 ok,τουλάχιστον να ξέρουμε οτι δε φταίει κάτι στο δικό μας config Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 14, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Παιδιά επειδή δεν μπορώ να κάνω νέο θέμα γράφω εδώ...Τις τελευταίες 5 μέρες δεν μπορώ να κάνω τίποτα στον Λάμπη...(Για να μην είμαι ενετελώς εκτός θέματος το πρόβλημα που ανέφερε ο YDinopoulos εμφανιζετε και σε μένα)Το πρόβλημα που έχω όμως τώρα είναι άλλο.Είναι το πρόβλημα που γράφει στο sticky του Bug Report οτι λύθηκε...Αυτό με τις λευκές σελίδες...Και αναφέρω...ΙΕ6 SP1 WinXP Home GrΤο πρόβλημα το έχω τις τελευταίες 5 μέρες και συμβαίνει σε συγκερκριμένα link όπως:- Δείτε τα σημερινά ενεργά θέματα συζητήσεων - Δείτε τις νέες απαντήσεις- Νεο θέμα (οπουδήποτε και να πατήσω)- απάντησηΑλλα και σε πολλά τέτοια link΄Τι μπορώ να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 14, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Βασικα επειδη ο IE6 ειναι για τα μπάζα, δοκίμασε με τον firefox. Θα διαπιστώσεις οτι ειναι αρκετά πιο βολικός και δεν έχει κανενα πρόβλημα με το lab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 14, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Δεν πιστευεω οτι φταιει ο ΙΕ. Και στον JimK εχει παρουσιαστει. (οχι καλο παραδειγμα, αλλα τεσπα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 14, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Και σε μένα που και που ανοίγει μισή σελίδα. Κάτι ψιλοάσχετο, ξέρετε αν ο firefox έχει ρύθμιση για να μπορώ να ανοίγω links πριν φορτώσει όλη η σελίδα? Μου έχει σπάσει τα νεύρα εκείνο το Χ στην κάτω αριστερή γωνία όποτε προσπαθώ να ανοίξω κάτι πριν φορτώσει όλη η σελίδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 14, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Εμενα αυτο με την μιση σελιδα ειναι καθημερινη κατασταση .Αλλα σε μενα δεν ξερω αν φταιει κανα ζουζουνι του Λαμπη η το πισι μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 14, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Εμενα δε μου το κάνει ποτέ αυτό με το firefox. Καμια φορά μπορεί να το δώ εαν η γραμμή μου είναι full και δεν υπάρχει bandwidth available, οποτε κανει timeout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 14, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Το μισοφόρτωμα το κάνει και σε εμένα.Πολλές φορές και εγώ πρέπει να ξαναφορτώσω την σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 14, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Τα παιδιά από την εταιρεία που μας κάνουν το hosting παιδεύονται με το νέο version του apache για να δουν τι γίνεται.Μας συγχωρείτε για την όποια ταλαιπωρία προκαλείται από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 ΟΙ ADMIN ΦΤΑΙΝΕ......ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.....ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ........ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 14, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Ουουουου 666 αντμινς,ντεβιλ ντεβιλ χελ ντανς γουιθ δε ντεβιλ!!!!!!!Ουουουου!Κιλ δεμ κιλ δεμ!!:devil: :devil: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 14, 2004 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Να σφάξουμε καμμια παρθένα να εξευμενίσουμε το κακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.