Nomes Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 Όπως λέει ο τίτλος θέλω τα φώτα σας όσο αφορά ένα τροφοδοτικό για το παρακάτω σύστημα:κουτί:Bitfenix Prodigycpu:i5 3470mobo:Gigabyte GA-H77N-WIFIram: G.Skill Ripjaws 8gb 2x4gpu: Sapphire 7870 OCssd: Samsung 840 120GBHD:Western Digital 2TB AV-GPCPU Cooler:Cpu Cooler Arctic Freezer 7 Pro Rev.2PC Cooler: Be Quiet ShadowWingsοπτικό:Lite On Blu Ray-ROMTo psu θέλω να είναι σχετικά αθόρυβο. ένα από αυτά που σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν θα επαρκεί είναι το Xilence Power Supply 550W ATX 24 pin Red Wing Rev.3 Passive . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomes Νοέμβριος 16, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Ποσα προτιθεσαι να δαπανησεις για τροφοδοτικο ? Ριξε και μια ματια στις αγγελιες του φορουμ. Υπαρχουν αρκετες ευκαιριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Be-Quiet Efficient Power F1 500W | Skroutz.grBe Quiet Straight Power E9 400W | Skroutz.gr200watt δεν τα φτανεις σε καταναλωση..(εκει κοντα "παιζεις"..οταν παιζεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomes Νοέμβριος 16, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Θέλω μαξιμουν τα 70 και από το visionstudio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomes Νοέμβριος 16, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Επίσης δεν θα κανω oc η τιποτα παρομιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Νοέμβριος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 PSU :: Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail - Visionstudio.grPSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.grPSU :: Antec Power Supply 520W ATX 24 pin High Current Gamer HCG-520 Active-PFC Retail - Visionstudio.grΌλα από Vision Studio ετοιμοπαράδοτα με ταβάνι 70κάτι €.Corsair προσωπικά δεν εμπιστεύομαι, πολύ RMA πέφτει στα προϊοντα της. Πολλά τροφοδοτικά τηςβγάζουν πρόβλημα και πρέπει να τρέχεις, ενώ άλλα είναι μια χαρά. Είναι πως θα σου κάτσει...Το XFX επειδή το 'ψηνα και 'γω, διάβασα αρκετές περιπτώσεις με έντονο coil whine, αλλά και άλλεςπου ήταν comple και οι κάτοχοι του ήταν μια χαρά ευχαριστημένοι. Είναι πώς θα σου κάτσει...Για το Antec δε το χω ψάξει ιδιέταιρα. Μάλλον σε αυτό θα πήγαινα μόνο και μόνο για να μη "ρισκάρω"με τα 2 παραπάνω που γνωρίζω γι' αυτά. Τώρα άμα είναι ήσυχο... Είναι πώς θα σου κάτσει...Εναλλαχτικά: http://www.thelab.gr/pwliseis/in-win-commander-iii-600w-gold-modular-116080.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Νοέμβριος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Δεν ξέρω κατά πόσο το κουτί σου απαιτεί modular τροφοδοτικό. Δεν χάνεις κάτι να στείλεις ένα pm στον Εμφάνιση προφίλ: Vag02 που έχει το ίδιο κουτί για να σου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 δεν απαιτεί modular, ίσα ίσα αν βάλεις modular περιορίζεσαι ακόμα περισσότερο στις διαστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 17, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Στο δικο μου Prodigy εβαλα Coolermaster Gold 800W. Μπορεις να βαλεις και μικροτερο αν θες αλλα οχι μεγαλυτερο γιατι αλλαζει η διασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Νοέμβριος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 XFX 550W. Έχει μήκος 14cm (σε αντίθεση με το στανταρ 16.5cm των περισσοτέρων τροφοδοτικών), οπότε θα είσαι πιο άνετος στο Prodigy, 5 έτη εγγύηση και τιμή στο budget σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomes Δεκέμβριος 10, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 Τελικά το XFX πήρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 10, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 Τελικά το XFX πήρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Πές μας και τις εντυπώσεις σου αφού το τεστάσεις & συνηθίσεις στο αυτίμερικές μέρες. Πώς τα πάει από θόρυβο φουρφουριού & από coil wine;Το ακούς να βουίζει/τσιρίζει ανά φάσεις, ή comple όλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Δεκέμβριος 10, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 μια χαρά είναι τα xfx , ούτε καν ακούγονται. εγω βάλει σε 4 pc και κανένα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. seasonic guts ftw baby:dirol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.