Jump to content

Τροφοδοτικό σε Prodigy

Nomes

Recommended Posts

Όπως λέει ο τίτλος θέλω τα φώτα σας όσο αφορά ένα τροφοδοτικό για το παρακάτω σύστημα:

κουτί:Bitfenix Prodigy

cpu:i5 3470

mobo:Gigabyte GA-H77N-WIFI

ram: G.Skill Ripjaws 8gb 2x4

gpu: Sapphire 7870 OC

ssd: Samsung 840 120GB

HD:Western Digital 2TB AV-GP

CPU Cooler:Cpu Cooler Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

PC Cooler: Be Quiet ShadowWings

οπτικό:Lite On Blu Ray-ROM

To psu θέλω να είναι σχετικά αθόρυβο. ένα από αυτά που σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν θα επαρκεί είναι το Xilence Power Supply 550W ATX 24 pin Red Wing Rev.3 Passive .

PSU :: Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

PSU :: Antec Power Supply 520W ATX 24 pin High Current Gamer HCG-520 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Όλα από Vision Studio ετοιμοπαράδοτα με ταβάνι 70κάτι €.

Corsair προσωπικά δεν εμπιστεύομαι, πολύ RMA πέφτει στα προϊοντα της. Πολλά τροφοδοτικά της

βγάζουν πρόβλημα και πρέπει να τρέχεις, ενώ άλλα είναι μια χαρά. Είναι πως θα σου κάτσει...

Το XFX επειδή το 'ψηνα και 'γω, διάβασα αρκετές περιπτώσεις με έντονο coil whine, αλλά και άλλες

που ήταν comple και οι κάτοχοι του ήταν μια χαρά ευχαριστημένοι. Είναι πώς θα σου κάτσει...

Για το Antec δε το χω ψάξει ιδιέταιρα. Μάλλον σε αυτό θα πήγαινα μόνο και μόνο για να μη "ρισκάρω"

με τα 2 παραπάνω που γνωρίζω γι' αυτά. Τώρα άμα είναι ήσυχο... Είναι πώς θα σου κάτσει...

Εναλλαχτικά: http://www.thelab.gr/pwliseis/in-win-commander-iii-600w-gold-modular-116080.html

• 4 weeks later...
Τελικά το XFX πήρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Πές μας και τις εντυπώσεις σου αφού το τεστάσεις & συνηθίσεις στο αυτί

μερικές μέρες. Πώς τα πάει από θόρυβο φουρφουριού & από coil wine;

Το ακούς να βουίζει/τσιρίζει ανά φάσεις, ή comple όλα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.