psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2012 παιδιά έχω το σύστημα της υπογραφής, δηλαδή πλατφόρμα x58 ακόμα. ψάχνομαι να αγοράσω καινούριες μνήμες καθότι αυτές που έχω δεν μου αρέσουν κυρίως εμφανισιακά. είμαι μεταξύ:α.ένα σετάκι predator 2x4 στα 2400mhz ενεργοποιώντας έτσι dual channelKingston HyperX Predator 8GB DDR3-2400MHz Dual Kit | Skroutz.grB. 3 ξεχωριστά ντιμάκια genesis στα 1600, ενεργοποιώντας έτσι triple channel και έχοντας 4gb παραπάνω.Kingston 4GB HyperX Genesis 1600MHz CL9 | Skroutz.grΤι από τα 2 προτείνετε; να σημειώσω ότι προτιμώ εμφανισιακά τις predator και ότι το λειτουργικό μου είναι 8 pro. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα κόλλημα με την Kingston και δέχομαι και εναλλακτικες προτάσειςΕυχαριστώ προκαταβολικά.
Narzul Νοέμβριος 17, 2012 #2 Νοέμβριος 17, 2012 Κοιτα αν ειναι να παρεις τις kingston τουλαχιστον παρτες σετ .Επειδη απ οτι καταλαβα θες μπλε για να ταιριαζει με το χρωματισμο της μητρικης , υπαρχουν και αυτες που το μπλε τους ειναι πιο κοντα στο μπλε της gigabyte , αλλα δε ξερω αν μηπως σου βρισκουν στην ψυκτρα , οποτε πας για αυτες .Τωρα προσωπικα επειδη ειμαι fan της gskill θα χτυπουσα ετουτες .Το μονο μικρο drawback ειναι ο μικρος χρονισμος , κατι που δεν ενοχλει βεβαια ιδιαιτερα.(εγω ημουν καπως πιο τυχερος γιατι εχω μαυροκοκκινες μητρικες , και οι κοκκινες μνημες της gskill ειναι απο 1600-2200)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.