papatsonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2012 παραγγελία ΤΧ650 V2... από Πλαίσιο.. παραλαβή TX650 V1... πόσο θέμα να το κάνω...? (για την κοροϊδία είναι..), το βαρέλι δεν έχει πάτο λέμε... ανάλογα την έκβαση.. πέρα από το να πώ τον πόνο μου , θα το μεταφέρω στα παράπονα (ή μη..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Ευγενικά ξεκινάς. Αν σου πουν "Εμείς δεν έχουμε το V1", διότι δεν το βλέπω στο online τους, ε τότε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Νοέμβριος 14, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 παραγγελία ΤΧ650 V2... από Πλαίσιο.. παραλαβή TX650 V1... πόσο θέμα να το κάνω...? (για την κοροϊδία είναι..), το βαρέλι δεν έχει πάτο λέμε...ανάλογα την έκβαση.. πέρα από το να πώ τον πόνο μου , θα το μεταφέρω στα παράπονα (ή μη..) Τα 'θελες και τα 'παθες. Μόκο τώρα. Τσιμουδιά.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Τα 'θελες και τα 'παθες.Μόκο τώρα. Τσιμουδιά.- Ξέχασες το "π0ύλο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 14, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 μάλλον μυρίζει για λάθος ονομασία στο site. Δεν παίζει να έχουν το V2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Νοέμβριος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Κανονικοτατα αναφερουν το V2 "Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified (CMPSU-650TXV2EU)". Θα πρεπει να το κανεις θεμα, εαν μπορεις να το επιστρεψεις πισω και να ζητησεις τα χρηματα σου πισω. Μετα παραγγελια απο ενα πιο σοβαρο καταστημα. Τοσα υπαρχουν... ΥΓ Την διαφορα των 10€ θα την ετρωγα σουβλακια στην υγεια του πλαισιου. :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Mea Culpa Πλαίσιο.. :flag: μου έβαλε πολλές αμφιβολίες αρχικά ο bigsee και ψάχνοντας λίγο, είδα ότι και στο amazon ακόμη, με αυτό το prod code, V2 το αναφέρει. Με την απάντηση του RAM_GUY θέμα λήξαν , it's a V2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Νοέμβριος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Να το γυρισεις πισω γιατι εσυ πληρωσες για το ν2. Πιστευεις πως αυτοι δεν γνωριζουν τι πουλανε ??Εδιτ : Παραλληλο ποστ με το παραπανω.ακυρο το δικο μου τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.