YDinopoulos Νοέμβριος 16, 2012 #21 Νοέμβριος 16, 2012 Ξερεις αν το ανοιξε η οχι ?ΕΝΤΙΤ: Κανε την αρχη ΕΣΥ και κανε τον report. http://spd.ebay.co.uk/RBASellerHub
Havic Ιανουάριος 9, 2013 #23 Ιανουάριος 9, 2013 Έχω ένα πρόβλημα, είχα αγοράσει δυο πράγματα στις 26/11/2012 (Economy Int'l Shipping) από το ebay και ακόμα δεν τα έλαβα, είναι η πρώτη παραγγελία που έκανα (noob), λόγο εορτών είπα να περιμένω λίγο ακόμα, σήμερα επικοινώνησα με τον πολίτη και μου είπε να μου τα ξαναστείλει αλλά μόλις είδα το θέμα που λέτε για case και 45 μέρες οπότε τι λέτε να κάνω; να ανοίξω case και να ζητήσω refund (και από πού paypal ή ebay);
SirDiman Ιανουάριος 9, 2013 #24 Ιανουάριος 9, 2013 Έχω ένα πρόβλημα, είχα αγοράσει δυο πράγματα στις 26/11/2012 (Economy Int'l Shipping) από το ebay και ακόμα δεν τα έλαβα, είναι η πρώτη παραγγελία που έκανα (noob), λόγο εορτών είπα να περιμένω λίγο ακόμα, σήμερα επικοινώνησα με τον πολίτη και μου είπε να μου τα ξαναστείλει αλλά μόλις είδα το θέμα που λέτε για case και 45 μέρες οπότε τι λέτε να κάνω; να ανοίξω case και να ζητήσω refund (και από πού paypal ή ebay); Ζητα refund ή τα ιδια παλι. Σημερα μετα απο 3 μηνες ηρθαν σε ενα φιλο μου κατι μπαταριεσ για το κινητο.Ειχε ξαναζητησει να του στειλουν γιατι χαθηκαν και τελικα του ηρθαν ολα μαζι Κανε ομως το case
Havic Ιανουάριος 9, 2013 #25 Ιανουάριος 9, 2013 Το γεγονός είναι ότι θέλω αυτά που πήρα, δεν τα βιάζομαι όμως, το κόστος τους είναι 18$.Δεν θέλω να του πω να τα ξαναστείλει επειδή αν τα λάβω δυο φορές δεν θέλω να πληρώσω μεταφορικά για να τα ξαναστείλω πίσω καθώς το κόστος θα είναι σχεδόν το ίδιο με την αγορά, βασικά πιο πιθανό είναι να τα ξαναπληρώσω καi να τα κρατήσω παρά να τα σκάσω στα ελτα.Σκέφτομαι να τον ρωτήσω μέσω pm αν έχει κάποιο tracking number (που λογικά δεν έχει λόγο Economy Int'l Shipping), να του πω ότι είμαι πρόθυμος να περιμένω άλλες 15 μέρες μπας και έρθουν και να τον ενημερώσω ότι ανοίγω case (μια και έκανα την πατάτα και του έστειλα pm και δεν έκανα case με την μια) αν δεν τα λάβω σε αυτό το διάστημα να του ζητήσω refund ώστε να τα ξαναγοράσω.
sakinor Αύγουστος 19, 2014 #27 Αύγουστος 19, 2014 κοιτα υποχρεωμενος δεν εισαι,ΣΩΣΤΟ ομως ειναι να τον πληρωσεις πισω εφωσον εβγαλες τα λεφτα σου
sakinor Αύγουστος 19, 2014 #28 Αύγουστος 19, 2014 Κατσε λιγο,γιατι σε εχασααν καταλαβα καλα λες πως ηρθε το προιον στο ταχυδρομειο και εσυ επειδη εχεις τα λεφτα σου πισω δεν πας να το παραλαβεις γιατι εχεις παραγγειλει απο αλλον πωλητη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.