Jump to content

Heroclhi 525 h Taga 480?

Lewnidas

Recommended Posts

To Heroichi ειναι ενα απο τα ποιοτικοτερα τροφοδοτικα που υπαρχουν.Για μενα συγκρινονται μονο με τα enermax.

endu

σκέφτομαι εδω και μέρες για το tagan αλλα μου αρέσει και το enermax 470 noisetaker, για λέγε αποτέλεσμα ?

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:31]

τώρα τι να πω? Τέτοιο hijack σε thread δεν έχω ξαναδεί...

Επιστροφή στο θέμα. Τagan 480 καλύτερα από τα δύο.

ζω σε μια τραγιδία:jump:

ταραμα...εχεις δει τα πμ σου?(σορρυ ακυρο αλλα...)

Αν θες ριξε μια ματια σε παρακαλω!

το noisetaker αν δεν απατώμαι είναι ακριβότερο από το tagan. δυστυχώς έχω δει μόνο το δεύτερο, αλλά και το πρώτο δε είναι κακό σίγουρα, δε ξέρω κατά πόσο αξίζει τα παραπάνω ... checkαρε κανένα review με τα Amber που δίνει το καθένα σε κάθε γραμμή.

Υπάρχει περίπτωση να φέρει το E-Shop κάτι σε Fortron 530W σε 1-2 βδομάδες. Δεν ξέρω πόσο θα το "χτυπήσει" απο άποψη τιμής αλλά είναι άριστο τροφοδοτικο....

(BTW το Hijack ήταν μοναδικό!!Η ομάδα πετάει μετά τις διακοπές!!! :hehe: )

Αρχική απάντηση από spc

πάντως το Fortron 550 W υπάρχει αλλά δεν είναι και το πιο φθηνό (150 τελική)

Πριν κανένα χρόνο στο Tom's Hardware είχαν ένα συγκεντρωτικό τεστ κάποιων PSU.

Το Fortron 400W είχε μετρηθεί οτι έβγαζε μέγιστη ισχύ 452W. Με τιμή γύρω στα 90 απο το E-Shop, μάλλον αποτελεί άριστη αγορά.

Συγκριτικά το ΗΕC 450W έβγαζε μέγιστη ισχύ 438W, το Enermax EG465AX έβγαζε 439W, το Chieftec-420W έβγαζε 414W και το Antec True 480W έβγαζε 484W.

Γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι τα Review του Θωμά αλλά στο θέμα του Fortron έχει δίκιο. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία "under-rates" τα τροφοδοτικά της αφού αναφέρει ως μέγιστη ισχύ την ισχύ που μπορούν να αποδώσουν τα τροφοδοτικά της για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και όχι τη μέγιστη ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ισχύ που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές!

Κάποιοι τα θεωρούν τα αμέσως καλύτερα τροφοδοτικά μετά τα PC Power&Cooling - τα οποία βέβαια είναι απλησίαστα. Δεν ξέρω αν πρόκειται για υπερβολές, αλλά σίγουρα το 530W (το οποίο διαθέτει και ρυθμιζόμενα pots για τις τάσεις) αν παίζει κάτω απο τα 150 θα μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ καλή αγορά!! Απλά στο Ellada τώρα μαθαίνουμε τη Fortron και είναι λογικό να υπάρχει δυσπιστία....

(επίσης κάτι καλά 400άρια που έβγαζε η Zalman - όχι αυτά που κυκλοφορούν τώρα - αλλά και κάποια της Sparkle ήταν relabeled Fortron)

Αυτά τα αναφέρω γιατί της έχω ρίξει πολύ διαφήμηση τελευταία της Fortron και μερικοί μπορεί να σκεφτούν ότι έχω μετοχές στην εταιρεία και προσπαθώ να την προωθήσω!! :whistling :innocent:

:hehe: :hehe:

’λλη καλή περίπτωση στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής είναι το OCZ 520, το οποίο μπορεί υστερεί σε max output σε σχέση με το F-530W αλλά διαθέτει adjustable rails και είναι ποιό μουράτο!!! :cool:

to forton 530w (το οποίο διαθέτει και ρυθμιζόμενα pots για τις τάσεις) δηλαδη θα εχει τριμερακια ωστε να μπορουμε να πειραξουμε τις τασεις οπως το ocz 520w?

Νομίζω... μάλλον δηλαδή, ότι τα pots ειναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. Ας με διαψεύσει κάποιος.

Αρχική απάντηση από JiMk

Νομίζω... μάλλον δηλαδή, ότι τα pots ειναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. Ας με διαψεύσει κάποιος.

Τα pots είναι εσωτερικά. Όπως στο Chieftec.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.