Jump to content

Android 4.0 Mini PC

Serial Killer

Recommended Posts

Ο λόγος για το παρακάτω προιόν το οποίο "λέει" οτι μπορεί να γίνει HTPC.

Mini PC Mini Android 4 0 IPTV Google TV Smart Android Box Allwinner A10 8GB | eBay

Αξίζει άραγε τα 45 ευρώ που ζητάει? Επίσης λέει πώς εκτός του Android μπορεί να τρέξει και Linux.

1,5GHz πυρήνα και 1GB DDR3 ram. Από βίντεο παίζει όλα τα format, HDMI έχει, FullHD 1080p παίζει, WiFi έχει... Μόνο καφέ λέει δε κάνει αλλά θα του βάλουμε και μια καφετέρια στη USB... :p

Ίσχύει? 'Η τσάμπα χάρηκα? :boxed:

Το έχει αγοράσει κάποιος? Αν ναί, θα ήταν εύκολο να μας πεί την άποψη του? :)

Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ έχω ακούσει για το MK802. Εδώ είναι και ένα μικρό review. Γενικά φαίνεται τίμιο για τα λεφτά που ζητάει και με δυνατότερα χαρακτηριστικά από το rasbery Pi και χωρίς να θέλει έξτρα χρήματα για κουτάκι, καλώδια κλπ. Κυκλοφορεί και στην ευρώπη και έχει αρκετό ανεπίσημο support. Σηκώνει και Ubuntu. Νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρον αν θέλει κάποιος να κάνει την τηλεόρασή του "έξυπνη" :)

Ωραία. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το ξέρει το μηχανάκι. Τώρα ας εμφανιστεί και κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει, να μασ πει εντυπώσεις, κολληματάκια κλπ κλπ. :banging:

Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα υπάρχουν αναλυτικά reviews στο νετ .

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CNyC7dcXx5w]Android Mini PC MK808 With Jelly Bean Android 4.1.1 - YouTube[/ame]

[ame=

]
[/ame]

Σκεφτόμουν να κουμπώσω και εγώ ένα πάντως στην hd-tv στο σαλόνι .

Πουλάνε wireless(WiFi) keyboard με ενσωματωμένο touchpad ;) Οπότε λύθηκε κι αυτό! Μ' αρέσει, μ' αρέσει!

http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Mini-Fly-Air-Mouse-Wireless-Keyboard-for-Google-Android-Mini-PC-TV-BOX-/120987988384?pt=Keyboard_Mice_Bundles&hash=item1c2b7231a0

:magic: :dance3:

lol . το wifi keyboard για να συνδεθεί πρέπει να έχεις το αντίστοιχο usb stick καρφωμένο . Οπότε δεν λύθηκε . Κατι παλαιοτερα set top boxes ειχανε 2χ usb θυρες αλλα και μονοπυρηνο cpu .Απο την αλλη εχει υποδοχή sd card .

Κανενα usb hub δεν ξερω αν παιζει ...

computer-usb-hub-3317BT.jpg

lol . το wifi keyboard για να συνδεθεί πρέπει να έχεις το αντίστοιχο usb stick καρφωμένο . Οπότε δεν λύθηκε . Κατι παλαιοτερα set top boxes ειχανε 2χ usb θυρες αλλα και μονοπυρηνο cpu .Απο την αλλη εχει υποδοχή sd card .

Κανενα usb hub δεν ξερω αν παιζει ...

computer-usb-hub-3317BT.jpg

Packet content:

1 x RC11 Air Mouse+Keyboard

1 x User Manual

;) Μάλλον δεν χρειάζεται stick, δεν παίρνω όρκο.

αερολογώ! χρειάζεται stick... οπότε πάμε σε hubάκι.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

1) μηπως έχεις θέμα με το wifi ? μετά απο λίγη ενασχόληση είδα ότι κάποια έχουν πρόβλημα στην κεραία τους και κατ' επέκταση στη λήψη...

2) μπορείς να πεις 2-3 πραγματα για την απόκριση, τις εφαρμογές, την εικόνα, την αίσθηση που σου δίνει στη χρήση γενικα.

Μιας και υπαρχει θεμα με αυτα τα μηχανηματακια ας κανω μια προσπαθεια και εγω..

Επειδη ειμαι σε ψαξιμο για κατι τετοιο υπαρχει android mini pc με υποδοχες rca(για 5.1)?

Η μηπως ζηταω πολλα?

Παντως και στο ebay που εψαξα δεν βρηκα κατι..:giveup:

Μιας και υπαρχει θεμα με αυτα τα μηχανηματακια ας κανω μια προσπαθεια και εγω..

Επειδη ειμαι σε ψαξιμο για κατι τετοιο υπαρχει android mini pc με υποδοχες rca(για 5.1)?

Η μηπως ζηταω πολλα?

Παντως και στο ebay που εψαξα δεν βρηκα κατι..:giveup:

υπαρχει αλλα ξεφευγει σε τιμη...Android 4 1 Dual Core TV PC Multimedia Box Media Player Full HD 1080p WiFi | eBay

αν ειχες οπτικο.. τοτε θα ηταν καλυτερα τα πραγματα...

Minix Neo x5 Android 4 0 Dual Core Bluetooth TV Player Wi Fi 1GB RAM 16GB ROM | eBay

αυτα στα γρηγορα... :)

1) μηπως έχεις θέμα με το wifi ? μετά απο λίγη ενασχόληση είδα ότι κάποια έχουν πρόβλημα στην κεραία τους και κατ' επέκταση στη λήψη...

2) μπορείς να πεις 2-3 πραγματα για την απόκριση, τις εφαρμογές, την εικόνα, την αίσθηση που σου δίνει στη χρήση γενικα.

λειτουργεί άψογα σε όλα εκτός του play store.

είναι συνδεδεμένο ενσύρματα με το ρούτερ.

έχω κάνει νέο λογαριασμό, αφού καθάρισα τον προηγούμενο.

γενικά εφάρμοσα, ότι μπορούσα και βρήκα στο διαδίκτυο για τη συσκευή αυτή.

με βοηθά ένας μαθητής μου που κατέχει το θέμα.

αλλά τώρα έχει φρακάρει, αφού δεν μπορεί-ξέρει κάτι άλλο.

ευχαριστώ και πάλι, γιάννης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.