Serial Killer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2012 Ο λόγος για το παρακάτω προιόν το οποίο "λέει" οτι μπορεί να γίνει HTPC. Mini PC Mini Android 4 0 IPTV Google TV Smart Android Box Allwinner A10 8GB | eBay Αξίζει άραγε τα 45 ευρώ που ζητάει? Επίσης λέει πώς εκτός του Android μπορεί να τρέξει και Linux. 1,5GHz πυρήνα και 1GB DDR3 ram. Από βίντεο παίζει όλα τα format, HDMI έχει, FullHD 1080p παίζει, WiFi έχει... Μόνο καφέ λέει δε κάνει αλλά θα του βάλουμε και μια καφετέρια στη USB... Ίσχύει? 'Η τσάμπα χάρηκα? Το έχει αγοράσει κάποιος? Αν ναί, θα ήταν εύκολο να μας πεί την άποψη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Νοέμβριος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ έχω ακούσει για το MK802. Εδώ είναι και ένα μικρό review. Γενικά φαίνεται τίμιο για τα λεφτά που ζητάει και με δυνατότερα χαρακτηριστικά από το rasbery Pi και χωρίς να θέλει έξτρα χρήματα για κουτάκι, καλώδια κλπ. Κυκλοφορεί και στην ευρώπη και έχει αρκετό ανεπίσημο support. Σηκώνει και Ubuntu. Νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρον αν θέλει κάποιος να κάνει την τηλεόρασή του "έξυπνη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 14, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Παίζουν και dual core πάντως . Android 4 1 Mini PC MK802 III Dual Core RK3066 A9 1 6GHz Google TV Box Dongle | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 14, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Ναι ε? Μμμμμμ!!! Για πείτε κι άλλα! Για πείτε κι άλλα! Σα να μ' αρέσει πιο πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mix0s Νοέμβριος 14, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Το έχουν φέρει και Ελλάδα!!!Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 τσεκαρε και αυτοAndroid 4.1 Mini PC MK802 III Dual Core RK3066 A9 1.6GHzουπςτωρα ειδα οτι το λεει και ο Athens2004 πιο πανω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Ωραία. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το ξέρει το μηχανάκι. Τώρα ας εμφανιστεί και κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει, να μασ πει εντυπώσεις, κολληματάκια κλπ κλπ. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα υπάρχουν αναλυτικά reviews στο νετ . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CNyC7dcXx5w]Android Mini PC MK808 With Jelly Bean Android 4.1.1 - YouTube[/ame] [ame= ] [/ame] Σκεφτόμουν να κουμπώσω και εγώ ένα πάντως στην hd-tv στο σαλόνι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Επειδή μου άρεσε και εμένα. Χειριστήριο δε βλέπω. Λέει βάλε ποντίκι αν θέλεις. Ναι αλλά δίσκο πως του συνδέεις αν έχει το ποντίκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 14, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Πουλάνε wireless(WiFi) keyboard με ενσωματωμένο touchpad Οπότε λύθηκε κι αυτό! Μ' αρέσει, μ' αρέσει! http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Mini-Fly-Air-Mouse-Wireless-Keyboard-for-Google-Android-Mini-PC-TV-BOX-/120987988384?pt=Keyboard_Mice_Bundles&hash=item1c2b7231a0 :magic: :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 14, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 lol . το wifi keyboard για να συνδεθεί πρέπει να έχεις το αντίστοιχο usb stick καρφωμένο . Οπότε δεν λύθηκε . Κατι παλαιοτερα set top boxes ειχανε 2χ usb θυρες αλλα και μονοπυρηνο cpu .Απο την αλλη εχει υποδοχή sd card . Κανενα usb hub δεν ξερω αν παιζει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 14, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 lol . το wifi keyboard για να συνδεθεί πρέπει να έχεις το αντίστοιχο usb stick καρφωμένο . Οπότε δεν λύθηκε . Κατι παλαιοτερα set top boxes ειχανε 2χ usb θυρες αλλα και μονοπυρηνο cpu .Απο την αλλη εχει υποδοχή sd card . Κανενα usb hub δεν ξερω αν παιζει ... Packet content: 1 x RC11 Air Mouse+Keyboard 1 x User Manual Μάλλον δεν χρειάζεται stick, δεν παίρνω όρκο. αερολογώ! χρειάζεται stick... οπότε πάμε σε hubάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 14, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Οχι αυτο που λες δεν παιζει . Main components : remote control+USB receiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 14, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Τότε αυτό ίσως...Dual Core RK3066 Cortex A9 1 6GHz 1GB DDR3 Mini Android4 1TV PC Box TV Dongle | eBay+http://www.ebay.com/itm/Measy-RC11-Air-Fly-Mouse-2-4GHz-USB-Wireless-Keyboard-Remote-for-TV-MID-PC-/221131334443?pt=Keyboard_Mice_Bundles&hash=item337c74632b70Ε Smart TV.Καθόλου άσχημα!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianni zym Ιανουάριος 17, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 παρέλαβα εδώ και 2 μέρες τις δύο παραπάνω συσκευές.μία πρώτη απορία μου είναι αν και πως μπορώ να κατεβάζω ταινίεςκαι υπότιτλούς, ευχαριστώ γιάννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianni zym Ιανουάριος 29, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 προσπαθώ να ανοίξω το play store και μου γράφει "δεν έγινε σύνδεση".τι να φταίει;μόνο μια μέρα μπόρεσα να μπω στις εφαρμογές.βοήθεια.:help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Ιανουάριος 30, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 1) μηπως έχεις θέμα με το wifi ? μετά απο λίγη ενασχόληση είδα ότι κάποια έχουν πρόβλημα στην κεραία τους και κατ' επέκταση στη λήψη...2) μπορείς να πεις 2-3 πραγματα για την απόκριση, τις εφαρμογές, την εικόνα, την αίσθηση που σου δίνει στη χρήση γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 30, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Μιας και υπαρχει θεμα με αυτα τα μηχανηματακια ας κανω μια προσπαθεια και εγω..Επειδη ειμαι σε ψαξιμο για κατι τετοιο υπαρχει android mini pc με υποδοχες rca(για 5.1)?Η μηπως ζηταω πολλα?Παντως και στο ebay που εψαξα δεν βρηκα κατι..:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3x Ιανουάριος 30, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Μιας και υπαρχει θεμα με αυτα τα μηχανηματακια ας κανω μια προσπαθεια και εγω..Επειδη ειμαι σε ψαξιμο για κατι τετοιο υπαρχει android mini pc με υποδοχες rca(για 5.1)? Η μηπως ζηταω πολλα? Παντως και στο ebay που εψαξα δεν βρηκα κατι..:giveup: υπαρχει αλλα ξεφευγει σε τιμη...Android 4 1 Dual Core TV PC Multimedia Box Media Player Full HD 1080p WiFi | eBay αν ειχες οπτικο.. τοτε θα ηταν καλυτερα τα πραγματα... Minix Neo x5 Android 4 0 Dual Core Bluetooth TV Player Wi Fi 1GB RAM 16GB ROM | eBay αυτα στα γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianni zym Ιανουάριος 30, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 1) μηπως έχεις θέμα με το wifi ? μετά απο λίγη ενασχόληση είδα ότι κάποια έχουν πρόβλημα στην κεραία τους και κατ' επέκταση στη λήψη...2) μπορείς να πεις 2-3 πραγματα για την απόκριση, τις εφαρμογές, την εικόνα, την αίσθηση που σου δίνει στη χρήση γενικα.λειτουργεί άψογα σε όλα εκτός του play store.είναι συνδεδεμένο ενσύρματα με το ρούτερ.έχω κάνει νέο λογαριασμό, αφού καθάρισα τον προηγούμενο.γενικά εφάρμοσα, ότι μπορούσα και βρήκα στο διαδίκτυο για τη συσκευή αυτή.με βοηθά ένας μαθητής μου που κατέχει το θέμα.αλλά τώρα έχει φρακάρει, αφού δεν μπορεί-ξέρει κάτι άλλο.ευχαριστώ και πάλι, γιάννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.