Snips Μάρτιος 2, 2005 #61 Μάρτιος 2, 2005 Πάει to THREAD ....Κατέβασε βρε φίλε text adventures αν δεν έχεις ήδη παίξει....και άσε την φαντασία σου ελέυθερη....
ison Μάρτιος 2, 2005 #63 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Πάει to THREAD ....Κατέβασε βρε φίλε text adventures αν δεν έχεις ήδη παίξει....και άσε την φαντασία σου ελέυθερη.... Αμαν αμαν ναι ξεχασα οτι για adventure και οχι για rpg...σορρυ για τα off topic
kagelar34 Μάρτιος 3, 2005 #65 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Το ασημενιο σκουλαρικι...απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι πολυ ωραιο... μην ανησυχεις θα του στειλω ολοκληρη παρτιδα με τα δικα μου οποτε ουτε εσυ θα μεινεις παραπονεμενος.... Snowboard κανω εδω και 3 χρονια αλλα οχι τοσο συχνα καμια 10 φορες εχω παει αλλα κατι σκαμπαζω. Ο μπιλης γατος για πρωτη φορα...αλλα εφαγε και κατι ωραιες :upside: Πάρε και το Sherlock the case of the rose tatoo... το έχε ο medthom σε cd νομίζω!Είναι παλιό .... Παίδες με τόσα που έχουμε πει εδώ μέσα δεν ξέρω αν και εγώ ο ίδιος το έχω ξαναπεί αλλά αν θέλετε ωραία Puzzle games είναι τα 7th Guest kai 11th Hour ....κορυφαία και πάρα πολύ παλιά. Με τον medthom βγάλαμε ένα από αυτά αλλά δεν θυμάμαι ποιό.... Επίσης πριν κανα 2 βδομάδες έβγαλα και το uru ...με λύσεις γιατί μου την έσπασε στην κυριολεξία...ενώ στην αρχή ήταν ωραία.... μετά ανετκτικά και μετά γεια σου.Δεν το συνιστώ για τους MYST-άδες edit:Επειδή δεν έπαιξα ακόμη το ΜΥΣΤ4 ....το myst IV revelation είναι άλλο? όχι τίποτα αλλά μου μαζεύονται και αγχώνομαι
sotiris Μάρτιος 3, 2005 #66 Μάρτιος 3, 2005 ναι άλλο είναι, κι εγώ νόμιζα ότι είναι το uru αλλά είναι κανονικό myst το revelation. τα 7th guest & 11hour δεν τα χω παίξει ρε γαμώτο. κάπου έχω κατεβάσει και το phadasmagoria που με περιμένει!
spc Μάρτιος 3, 2005 #67 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisκάπου έχω κατεβάσει και το phadasmagoria που με περιμένει! εκείνο το κτηνώδες πακέτο των 7 CD;για την εποχή εκείνη ήταν σαν να λέμε τώρα 15 DVD!σαν παιχνίδι πάντως, αν θυμάμαι καλά, ήταν μάπαη όλη ιστορία ήταν το FMV που, για την εποχή, ήταν πρωτοποριακό
kagelar34 Μάρτιος 3, 2005 #68 Μάρτιος 3, 2005 ρε εένα μου άρεσαν και τα 2 τα phantasmagoria αν και οι περισσότεροι λένε ότι είναι "μάπα". Βασικά μου άρεσε περισσότερο το 2 καθώς το 1 δεν το θυμάμαι και πολύ.Θέλω και γω να τα κατεβάσω τώρα γιατί έχασα όλα τα δισκάκια μέχρι και το RINEN έχασα και ο medthom
sotiris Μάρτιος 3, 2005 #69 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc εκείνο το κτηνώδες πακέτο των 7 CD;για την εποχή εκείνη ήταν σαν να λέμε τώρα 15 DVD!σαν παιχνίδι πάντως, αν θυμάμαι καλά, ήταν μάπαη όλη ιστορία ήταν το FMV που, για την εποχή, ήταν πρωτοποριακό ναι τα 7 cd τότε ήταν τρομερό νούμερο! βασικά επειδή μου άρεσαν πολύ τα movie style, γι' αυτό το κατέβασα. το μειονέκτημα με αυτά είναι ότι δεν αλλάζει η ανάλυση, και το 640*480 που τότε ήταν κορυφαίο τώρα είναι... ακατανόμαστο!
spc Μάρτιος 3, 2005 #70 Μάρτιος 3, 2005 θυμάμαι μάλιστα που οι πρώτες παρτίδες είχαν βγει προβληματικές και το 2ο-3ο cd αν θυμάμαι δεν έπαιζε και τρέχαμε τότε στο Vertigo (το θυμάται άραγε κανείς; ) για αλλάγη
papabasi Μάρτιος 4, 2005 #71 Μάρτιος 4, 2005 Θα ψηφίσω και εγώ όλη τη σειρά των Myst... Τρελό κόλλημα, ειδικά με παρέα... Νομίζω ότι υπάρχει και καινούργιο (ή μάλλον πρόσφατο)
Shadow Hunter Μάρτιος 4, 2005 #72 Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spcτρέχαμε τότε στο Vertigo (το θυμάμαι άραγε κανείς; ):OT: Αυτο ηταν μαγαζι! Επαιζα τα games πριν τα παρω... Εποχες... :OT:
MasterDAL Μάρτιος 5, 2005 #73 Μάρτιος 5, 2005 Μετα το the day of the tentacle, δεν έχω βρει adventure της προκοπής. Εξαιρέσεις τα Subyria και longest journey...Πάντως τα νέα adventure δεν έχουν καμία σχέση με τα παλαιά. Πριν από μερικές μέρες έβαλα το τελευταίο larry (αν μπορεί κάποιος να το πει adventure) και μόνο που δεν ξέρασα. Κρίμα και άδικο γιατί το Larry 1 ήταν το πρώτο adventure που έπαιξα
feanorian82 Μάρτιος 5, 2005 #74 Μάρτιος 5, 2005 Παραμένω κάτω από την καρέκλα όπως και ο sotiris. Δοκίμασα με λύση αλλά είμαι ακόμη εκεί...:OT:
MasterDAL Μάρτιος 10, 2005 #76 Μάρτιος 10, 2005 ’κουσα καλά λόγια για το The Moment of Silence. Το έχει παίξει κανείς να μας πει εντυπώσεις????
alex_000 Μάρτιος 10, 2005 #77 Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από MasterDAL Μετα το the day of the tentacle, δεν έχω βρει adventure της προκοπής. Εξαιρέσεις τα Subyria και longest journey... Καλά χαλάρωσε gabriel knight 1&2 , quest for glory 4 , sam and max, monkey island 3, Full throttle και και και ..To syberia μπροστά σε αυτά που ανέφερα ειναι ανύπαρκτο. Θα μπορούσα να γράψω πολά ακόμα αλλά δεν εχει νόημα...
MasterDAL Μάρτιος 11, 2005 #78 Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 01:44] Καλά χαλάρωσε gabriel knight 1&2 , quest for glory 4 , sam and max, monkey island 3, Full throttle και και και ..To syberia μπροστά σε αυτά που ανέφερα ειναι ανύπαρκτο. Θα μπορούσα να γράψω πολά ακόμα αλλά δεν εχει νόημα... Γενικά το πόσο σε ενθουσιάζει ένα παιχνίδι, παίζει ρόλο και η πρωτοτυπία του, τα γραφικά του για την εποχή και οι γρίφοι του. τα περισσότερα που αναφέρεις είναι συνέχειες οπότε δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. Ας πούμε τώρα μου ήρθε το απίστευτο Crim Fantago (αν γράφετε έτσι)Πάντως δεν χρειάζετε να πω ότι τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι πολύ καλά. Απλά σε βάθος χρόνου δεν μου έμειναν.Το syberia με ενθουσίασε για το μηχανολογικά του στοιχεία :clap:
alex_000 Μάρτιος 11, 2005 #79 Μάρτιος 11, 2005 Aπό αυτά που αναφέρω 3 είναι συνέχειες και 3 δεν ειναι ... Tέλος πάντων εμένα μου παραέμειναν
Panzos Μάρτιος 15, 2005 #80 Μάρτιος 15, 2005 Εγω ακομα δεν μπορω να βρω το καινουργιο ατλαντις ....τα νευρα μου !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.