bourlas1416003173 Φεβρουάριος 21, 2005 #41 Φεβρουάριος 21, 2005 απο τα καλυτερα adventures full throttle "τερμα γκαζια"αν και ηταν σχετικα ευκολο
feanorian82 Φεβρουάριος 21, 2005 #42 Φεβρουάριος 21, 2005 Να σημειώσω ότι κυκλοφορεί περιοδικό το οποίο δίνει τα Gabriel Knight 2 και 3 στην τιμή των 13 Ευρώ. Όσοι adventurades δεν τα έχουν χαρεί ακόμη, ευκαιρία είναι...
Panzos Φεβρουάριος 22, 2005 #44 Φεβρουάριος 22, 2005 Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για το Sherlock Holmes .Ειναι καινουργιο και οπου εχω διαβασει για αυτο λενε οτι ειναι πολυ καλο..εγω παντως σε καμια βδομαδα θα το ξεκινησω....!
Sir_Builder Φεβρουάριος 22, 2005 #45 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [31-08-2004 19:30] τι μου θύμισες τώρα!το πρώτο adventure (και παιχνίδι γενικώς - αν θυμάμαι καλά) στα 640*480φοβερή ατμόσφαιρα - αν και όχι τίποτα ιδιαίτερο από γρίφους Ειδα αυτο και πορωθηκα.Εκανα μια ερευνα στην αποθηκη μου και ξετρυπωσα το dark seed με το κουτι του.:worship: σε δισκετες 5.25αν δεν ειχα πεταξει το drive θα το εβαζα.Τωρα κανα καλο adventure που εχω παιξει τωρα τελευταια ειναι το syberia2 και το uru.
kagelar34 Φεβρουάριος 22, 2005 #46 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Panzos Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για το Sherlock Holmes .Ειναι καινουργιο και οπου εχω διαβασει για αυτο λενε οτι ειναι πολυ καλο..εγω παντως σε καμια βδομαδα θα το ξεκινησω....! Πόσα Serlock Holmes υπάρχουν ?Εγώ έχω παίξει μόνοο το "The case of the rose tatoo"
feanorian82 Φεβρουάριος 22, 2005 #47 Φεβρουάριος 22, 2005 Εγώ το The Mystery of the mummy ή κάτι τέτοιο... Απάτη!
kagelar34 Φεβρουάριος 22, 2005 #48 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 ... Απάτη! Τι εννοείς ...δεν ήταν καλό?Σέρλοκ είναι?Το "The case of the rose tatoo" πάντως ήταν κορυφαίο
Solid Snake Μάρτιος 1, 2005 #49 Μάρτιος 1, 2005 Το τελευταιο adventure παιχνιδι που επαιξα ηταν το Oddworld: Abe's Odyssy....!! :hehe:
mefistofelis Μάρτιος 1, 2005 #50 Μάρτιος 1, 2005 ξεκινω τωρα το Sherlock Holmes.Θα ποσταρω εντυπωσεις...
kagelar34 Μάρτιος 1, 2005 #52 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis ξεκινω τωρα το Sherlock Holmes.Θα ποσταρω εντυπωσεις... @Ποιό Σέρλοκ ρε συ?Να τα δώσεις στον medthom....ανέβηκα Γιαννενα και δεν βρήκα τίποτα...του είχες βουτήξει όλα τα παιχνίδια και τώρα τα ξύνω ....είναι ο προμηθευτής μου ... πας και συ για Snowboard?
Kanonieris Μάρτιος 2, 2005 #53 Μάρτιος 2, 2005 Αν ξέρει κανείς, υπάρχει κανένα παιχνίδι τύπου Ζelda64 ???
sotiris Μάρτιος 2, 2005 #54 Μάρτιος 2, 2005 αυτό θεωρείται rpg. είναι one character rpg αν δεν κάνω λάθος, οπότε στο pc μάλλον όσα είναι τύπου diablo.
Kanonieris Μάρτιος 2, 2005 #55 Μάρτιος 2, 2005 Δίκιο έχεις, υπάρχει κάτι άλλο γιατί το diablo το έχω παίξει
sotiris Μάρτιος 2, 2005 #56 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris Δίκιο έχεις, υπάρχει κάτι άλλο γιατί το diablo το έχω παίξει ναι. θυμάμαι ένα screenshot και τίποτα άλλο. ένα με garbage κόσμους. αν σε ενδιαφέρει σε πιο rpg υπάρχουν τα baldurs gate EDIT: απίστευτο........ http://www.google.com/search?q=garbage+world+rpg+nuclear+diablo+like&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8 fallout λέγεται!!!!
ison Μάρτιος 2, 2005 #57 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris αυτό θεωρείται rpg. είναι one character rpg αν δεν κάνω λάθος, οπότε στο pc μάλλον όσα είναι τύπου diablo. Δεν θα το ελεγα...το zelda δεν εχει το βαθος του diablo...εγω το θεωρω πιο πολυ actionadventure platform παρα rpg...oxi οτι δεν ειναι καλο σαν παιχνιδι αλλα καμια σχεση με rpg....κανονιερη κατεβασε και παιξε το zelda σε snes μεσω emulator αν και παλιιο ειναι πολυ καλο....ή κανα chronno triger παλι σε snes ....δεν θα το μετανοιωσεις...
sotiris Μάρτιος 2, 2005 #58 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ison Δεν θα το ελεγα...το zelda δεν εχει το βαθος του diablo...εγω το θεωρω πιο πολυ actionadventure platform παρα rpg...oxi οτι δεν ειναι καλο σαν παιχνιδι αλλα καμια σχεση με rpg....κανονιερη κατεβασε και παιξε το zelda σε snes μεσω emulator αν και παλιιο ειναι πολυ καλο....ή κανα chronno triger παλι σε snes ....δεν θα το μετανοιωσεις... το diablo 2 πιο πολύ action ήταν. τουλάχιστον με τον barbarian έτσι μου φάνηκε
mefistofelis Μάρτιος 2, 2005 #59 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από kagelar34 [Χθες, στις 23:26] @Ποιό Σέρλοκ ρε συ?Να τα δώσεις στον medthom....ανέβηκα Γιαννενα και δεν βρήκα τίποτα...του είχες βουτήξει όλα τα παιχνίδια και τώρα τα ξύνω ....είναι ο προμηθευτής μου ... πας και συ για Snowboard? Το ασημενιο σκουλαρικι...απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι πολυ ωραιο... μην ανησυχεις θα του στειλω ολοκληρη παρτιδα με τα δικα μου οποτε ουτε εσυ θα μεινεις παραπονεμενος.... Snowboard κανω εδω και 3 χρονια αλλα οχι τοσο συχνα καμια 10 φορες εχω παει αλλα κατι σκαμπαζω. Ο μπιλης γατος για πρωτη φορα...αλλα εφαγε και κατι ωραιες :upside:
Kanonieris Μάρτιος 2, 2005 #60 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από isonκατεβασε και παιξε το zelda σε snes μεσω emulator αν και παλιιο ειναι πολυ καλο....ή κανα chronno triger παλι σε snes ....δεν θα το μετανοιωσεις... Έχω τερματίσει όλα τα zelda σε όλες τις κονσόλες και τώρα θέλω κάτι παρόμοιο και σε PC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.