spc Αύγουστος 31, 2004 #21 Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 19:28] αληθεια η lucas art τι κανει τωρα?δεν εχει βγαλει κανα παιχνιδακι απο τοτε με το full throttle ήταν να βγάλει το FT2 και το SAM & MAX2 αλλά τα ακύρωσε το ένα μετά το άλλοήθελα να ήξερα τι τα ανακοινώνει και μετά τα ακυρώνει
zyx Αύγουστος 31, 2004 #22 Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από bourlas αληθεια η lucas art τι κανει τωρα?δεν εχει βγαλει κανα παιχνιδακι απο τοτε με το full throttle ε πως εχει βγαλη απο τοτε κιαλα mi4 grim fandago κτλ. ηταν να βγαλη full throttle 2 κ κατι ακομα αλλα δεν θυμαμε. δεν ξερω ωμος γιατι τα παρατησε παλι
sotiris Αύγουστος 31, 2004 #25 Αύγουστος 31, 2004 Από adventures μόνο τα syberia υπάρχουν.Εμένα μου άρεσε εκπληκτικά η κάμερα στο Gabriel Knight 3.Ήταν καταπληκτική η ελευθερία κινήσεων και το θεωρώ κορυφαίο,αν και δεν είχε τη μαγεία του 2. Και τα γραφικά του είναι αξιοπρεπή και για σήμερα,σε αντίθεση με το 2.Τα myst είναι απίστευτα, αλλά το uru με απογοήτευσε.Θυμάται κανείς το black dahlia? Κι αυτό μου άρεσε!
feanorian82 Σεπτέμβριος 1, 2004 #26 Σεπτέμβριος 1, 2004 Το Black Dahlia με τα 8 cd του; ΜΟυ κόλλαγε σε ένα σημείο... Ο %$#&^ έπρεπε να βγεί από το δωμάτιο για να ψάξω το γραφείο του και αυτός εκεί... BTW το Syberia το ψιλοβαριεμαι γιατι εχει πολύ περπάτημα.
anubis Σεπτέμβριος 1, 2004 #27 Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Gi0 [Χθες, στις 04:33] Πιστευω το Schizm θα σου αρεσει...Γενικα πιστευω τα adventure της Lucas Arts μαμανε!Monkey Island 1,2,3,3,3,3,3(..u got my point?) 4, day of the tentacle,indiana jones...Βεβαια καμια σχεση με myst,riven κλπ.. μιας και ανεφερες το DAY OF THE TENTACLE, δεν μπορω να το παιξω σε XP. Μου βγαζει κατι κουφα για μνημη και τετοια. Υπαχει κανεις που να το εχει παιξει σε XP να μου πει τη διαδικασια?
sotiris Σεπτέμβριος 1, 2004 #28 Σεπτέμβριος 1, 2004 Το Black Dahlia με τα 8 cd του; ΜΟυ κόλλαγε σε ένα σημείο... Ο %$#&^ έπρεπε να βγεί από το δωμάτιο για να ψάξω το γραφείο του και αυτός εκεί... ο υπολογιστής σου έφταιγε εμένα δεν κόλλαγε
kagelar34 Σεπτέμβριος 1, 2004 #29 Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Pandora Directive and Tex Murphy ownz ;under a killing moon :clap: to pandora καλό ήταν? για πείτε τίποτα για το black dahlia τι ατμόσφαιρα έχει? μοιάζει με κανένα άλλο ?πως είναι η κίνηση στο παιχνίδι και η οπτική?
sotiris Σεπτέμβριος 1, 2004 #30 Σεπτέμβριος 1, 2004 το black dahlia ήταν της εποχής των cinematic adventure,με αληθινούς ηθοποιούς, που πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόπλευράς ατμόσφαιρας. Έπαιζε κι ο dennis hopper. Το παιχνίδι μέσα ήταν myst like, αλλα με πλήρη κίνηση της κάμερας.δες εδώ:http://www.justadventure.com/reviews/Black_Dahlia/Black_Dahlia_Review2.shtm
kagelar34 Σεπτέμβριος 2, 2004 #31 Σεπτέμβριος 2, 2004 το last express το έχει παίξει κανένας ?αν ναι εντυπώσεις ?
feanorian82 Σεπτέμβριος 2, 2004 #32 Σεπτέμβριος 2, 2004 το last express το έχει παίξει κανένας ?αν ναι εντυπώσεις ? Το έχω παίξει. Πολύ καλό και καλοσχεδιασμένο. Πρωτότυπο το κόλπο με την real-time πλοκή. Έπρεπε να είσαι την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση. Για περισσότερες λεπτομέρειες βλέπε sotiris.
sotiris Σεπτέμβριος 2, 2004 #33 Σεπτέμβριος 2, 2004 κορυφαίο το last express.απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτη πλοκή.το real time ήταν όλα τα λεφτά.μονο που την πρώτη φορά που το έπαιξα, κόλλησε η υπόθεση και έκανε συνέχεια loop σε μια κατάσταση που έχανα...αλλά ήταν τρομερό!και πολύ καλή μουσική.
N4speed Σεπτέμβριος 8, 2004 #34 Σεπτέμβριος 8, 2004 To runaway ειναι γ@μ@το ! Εχει και τρελο γελιο και τρελους γριφους . Θελει λιγο ανωμαλη φαντασια > σε μεγαλυτερο βαθμο απο το monkey island 3 με το οποιο μοιαζει πολυ !
Balticus Σεπτέμβριος 10, 2004 #35 Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 [27-08-2004 16:05] Λοιπόν το καλύτερο adventure ever και από τα πιο δύσκολα.... RIVEN ή αλλιώς MYST ΙΙ....καλύτερα να έχεις παίξει και το MYST 1 πριν από αυτό. Τώρα θέλω να παίξω το MYST3 ή αλλιώς EXILE γιατί το άφησα πολύ Ρε παιδιά ξέρετε κανένα άλλο adventure του στυλ σειράς MYST (κυρίως RIVEN) με δύσκολους και έξυπνους γρίφους?? Α μετά κάποια άλλα που θυμάμαι είναι 11th Hour και 7th Guest ξέρετε κάτι τέτοιο σε σύχρονη μορφή? Μάλλον πρέπει να παίξεις το Obsidian,σου ταιριάζει απόλυτα.'Η και το Amerzone ,που θα το βρείς και τξάμπα ,αν και δεν είναι ακριβώς σαν το Riven...Ρίξε μια ματιά και στην σειρά Atlantis. Γενικά για Adventure (όχι στο στυλ myst) καλό κομμάτι είναι το Last Express. Για adventure 10ετiας και άνω σίγουρα προτείνω το Noctropolis (για το είδος του είναι εξαιρετικό) Cruise for a Corpse (το οποίο ήταν real time 7 χρόνια πριν το Last Express),Kyrandia,Lure of the Temptress (τα θυμάστε αυτά.
CAN-CAN Σεπτέμβριος 10, 2004 #36 Σεπτέμβριος 10, 2004 Κορυφαία adventure που έχω παίξει και μου κοπήκανε τα γόνατα από την πόρωση είναι τα Grim Fandango, Syberia I & II (που ήταν φοβερά σαν συνέχεια) και το Escape from Monkey Island.
n_koul Οκτώβριος 9, 2004 #37 Οκτώβριος 9, 2004 θα δωσω μια μεγαλη ψηφο στα Last express, και Longest Journey. Το Syberia 2 ειναι επισης συμπαθητικο και οχι πολυ κουραστικο. Το ιδιο και το Broken Sword 2.
mefistofelis Φεβρουάριος 20, 2005 #38 Φεβρουάριος 20, 2005 Το pandora directive ειχε την μεγαλυτερη ποικιλια απο ολα οσα εχω παιξει σε γριφους.και σχεδον ατελειωτο
Tsunami Φεβρουάριος 21, 2005 #39 Φεβρουάριος 21, 2005 Το πιο ωραίο παιχνίδι του είδους που έχω παίξει να και αρκετά παλιό.Sanitarium.Απλά όλα τα λεφτά!!!Σκέτη παράνοια.’μα το βρείτε δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε...
spc Φεβρουάριος 21, 2005 #40 Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Το pandora directive ειχε την μεγαλυτερη ποικιλια απο ολα οσα εχω παιξει σε γριφους.και σχεδον ατελειωτο πράγματι, ήταν ότι πιο κοντά σε real-life έχω παίξει.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.