Jump to content

Προτείνετε κανένα καλό adventure

forwardS

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Εγω απο χτες το βραδυ εχω αρχισει το RUNAWAY! Καλο φαινεται μεχρι στιγμης και γενικα εχω ακουσει καλα λογια!

Λοιπόν το καλύτερο adventure ever και από τα πιο δύσκολα.... RIVEN ή αλλιώς MYST ΙΙ....καλύτερα να έχεις παίξει και το MYST 1 πριν από αυτό.

Τώρα θέλω να παίξω το MYST3 ή αλλιώς EXILE γιατί το άφησα πολύ

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα άλλο adventure του στυλ σειράς MYST (κυρίως RIVEN) με δύσκολους και έξυπνους γρίφους??

Α μετά κάποια άλλα που θυμάμαι είναι 11th Hour και 7th Guest ξέρετε κάτι τέτοιο σε σύχρονη μορφή?

Με πορώσατε μέσα στην εξεταστική έπιασα εκείνη την μέρα μετά από λίγο το EXILE και έπαιζα μέχρι τις 10 το πρωί θέλω κανα 2 κόσμους ακόμη...

Η συνέχεια των Myst είναι το URU. Εξίσου καλό αλλά με απλούστερους γρίφους. Τα γραφικά είναι πολύ καλά. Το δυσκολότερο ήταν σαφώς το Riven. Επίσης για αυτούς που είχαν παίξει το πρώτο Myst (όσοι είχαν Mac γιατί τα PC δεν είχαν multimedia δυνατότητες τότε) μπορούν να ξαναθυμηθούν τα παλιά με το Myst 3D που είναι το ίδιο παλιό παιχνίδι με γραφικά όμως επιπέδου exile.

Οπότε για να μην μπερδεύεστε και να τα πάρετε με την σειρά:

Myst

Riven

Exile

URU

καλό διάβασμα.

Θα πρότεινα για όσους αγαπάνε την συγκεκριμένη σειρά να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ το πακέτο με όλη την σειρά καθώς ούτε ακριβό είναι, αλλά και γιατί είναι συλλεκτικό.

Αρχική απάντηση από kagelar34

Λοιπόν το καλύτερο adventure ever και από τα πιο δύσκολα.... RIVEN ή αλλιώς MYST ΙΙ....καλύτερα να έχεις παίξει και το MYST 1 πριν από αυτό.

Τώρα θέλω να παίξω το MYST3 ή αλλιώς EXILE γιατί το άφησα πολύ

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα άλλο adventure του στυλ σειράς MYST (κυρίως RIVEN) με δύσκολους και έξυπνους γρίφους??

Α μετά κάποια άλλα που θυμάμαι είναι 11th Hour και 7th Guest ξέρετε κάτι τέτοιο σε σύχρονη μορφή?

Πιστευω το Schizm θα σου αρεσει...

Γενικα πιστευω τα adventure της Lucas Arts μαμανε!

Monkey Island 1,2,3,3,3,3,3(..u got my point?) 4, day of the tentacle,indiana jones...Βεβαια καμια σχεση με myst,riven κλπ..

Αν μπορέσεις να βρείς το

Black Mirror

στο προτείνω. Είναι λίγο παλιό αλλά παίζεται γιατι σε κερδίζει η ατμόσφαιρα.

Αλλά πρόσεχε.Αν το πάς για πειρατικό, αυτή η ασήμαντη εταιρία έχει καταφέρει και έχει βάλει τόσες δικλίδες που μπορεί να βρεθείς στον τερματισμό και να κολλήσεις. Ψάχνοντας για walkthrough :o βρήκα πάρα πολύ κόσμο να ωρίεται για κολλήματα σε πολλά και διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού. Πρέπει να βρείς τα κατάλληλα Patches.

Αρχική απάντηση από Gi0

Γενικα πιστευω τα adventure της Lucas Arts μαμανε!

Monkey Island 1,2,3,3,3,3,3(..u got my point?) 4, day of the tentacle,indiana jones

:T: :T: :T:

Αν θες καλά adventures γυρνα πισω στα παλιά.

Ειναι τ ομονο ειδους παιχνιδιου δεκααιτίας 90 που δεν εχω πρόβλημα να παιξω λογω γραφικών .

’λλη μια ψήφος στην Lucas Arts .

Αν και το indiana Jones ήταν λίγο σπασαρ#@#ο.

Τώρα τελευτάια Έπαιξα το Serloc ?Jolmes: The Mystery of the Mummy. Ήτανε καλούτσικο

Full throttle , Crim Fandago, Broken Sword 1-2-3, The longest journey, Syberia 1-2, Monkey island ολα , και το runaway το οποιο αν και δεν το εχω μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα καλο...απο αυτα που σου ειπα παιξε οπωσδηποτε το full throttle..απλα απο τα κορυφαια.

To Runaway είναι όντως αρκετά καλό. Έχει αστείες σκηνές και γρίφους που θυμίζουν λιγάκι Lucas. Πολύ καλό επίσης το Post Mortem. Μικρό σε διάρκεια αλλά πολύ καλό σενάριο και έξυπνοι γρίφοι για καθαρό adventure. Η σειρά των Myst είναι περισσότερο puzzle-adventure.

Αρχική απάντηση από Suedehead

Dark Seed πολυ παλιο αλλα καταλαβαινει οποιος εχει παιξει....

τι μου θύμισες τώρα!

το πρώτο adventure (και παιχνίδι γενικώς - αν θυμάμαι καλά) στα 640*480

φοβερή ατμόσφαιρα - αν και όχι τίποτα ιδιαίτερο από γρίφους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.