YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2012 Καλησπερα !Προσπαθω να δω τι φταει...Εχω εταιρικο connx Στον Πειραια κ συγχρονιζω 16-17Mbps παντα. Τωρα σελιδες οπως eBay - one of the UK's largest shopping destinations , www.logmein.com και Linux Today - Linux News On Internet Time. δεν ανοιγουν με την καμια. Απο την αλλη lab, youtube, facebook ανοιγουν κλασικα αστραπη.Εχω δοκιμασει να αλλαξω dns μεταξυ του ΟΤΕ, openDNS, και COmodoDNS αλλα τα ιδια σκ@τα ! Σε σας ολα καλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Από HOL εδώ, παίζουν και τα 3 οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Καλησπερα !Προσπαθω να δω τι φταει...Εχω εταιρικο connx Στον Πειραια κ συγχρονιζω 16-17Mbps παντα. Τωρα σελιδες οπως eBay - one of the UK's largest shopping destinations , www.logmein.com και Linux Today - Linux News On Internet Time. δεν ανοιγουν με την καμια. Απο την αλλη lab, youtube, facebook ανοιγουν κλασικα αστραπη.Εχω δοκιμασει να αλλαξω dns μεταξυ του ΟΤΕ, openDNS, και COmodoDNS αλλα τα ιδια σκ@τα ! Σε σας ολα καλα ?Και γω μία από τα ίδια, με connx και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 conn-x κ εγω στο Γαλάτσι , δε φορτώνει τπτedit: ψιλοέστρωσε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Και γω με οτε αλλά χρησιμοποιω opendns και δεν φορτωνε τιποτα. Αλλαξα σε default dns και παλι προς εξωτερικο δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Άμα πάρει κανείς τον ΟΤΕ για εφτάψαλμους και περαιτέρω πληροφορίες, ας ποστάρει εδώ τι του ειπαν. Δεν έχω διάθεση να εκνευρίζομαι δια τηλεφώνου τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Πρεπει να εστρωσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 13, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Ναι οντως. Οποτε ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.