Grim95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2012 Καλησπέρα.Εχω αυτή η ερώτηση κυρίος σε αφτους που έχουν αυτό το κουτί,περιπού τι ψυγείο χωράει και που, και τι πρέπει να μοντάρω για να το καταφέρω αυτό. Ευχαριστώ Link για το case: akasa venom case - Αναζήτηση Google [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 out of the box μοιαζει να παιρνει ενα 240αρι πανω κι ενα 120/140αρι πισωπιθανοτατα χωραει 2 240αρια ή ενα τετραγωνο 480 στο πλαινο πανελ εσωτερικα (με οτι πρακτικα προβληματα συνεπαγεται μια τετοια τοποθετηση βεβαια)εαν δε, ξηλωθει το hdd rack μπροστα, ενα 180αρι καθετα εμπρος ή ενα 240αρι οριζοντια στο πατωμα δεν θα ειναι προβλημα πιστευω.Στα λεω με καθε επιφυλαξη μιας και κρινω απο τις φωτο που βλεπω (δεν το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο case) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Το κουτι ΟΠΩΣ ειναι χωρις καμια απολυτως παρεμβαση , χωραει ενα 240αρη επανω χωρις πολλα περιθωρια παχους Ενα 120-140αρη πισω και ενα 120αρη κατω . Μολις το μονταρεις ανεβασε φωτο http://www.thelab.gr/water-cooling/deikste-tin-ydropsyksi-pou-ftiaksate-46402-105.html Φυσικα με την βοηθεια του Γιωργου ή της Αγαπης οοοοολα μπορουν να αλλαξουν στα προβλεπομενα .....χαχχαχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overpower Νοέμβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Πιστευω στο πλαι χωραει ανετα ενα ψυγει αν βαλεις απο εξω ή το ψυγει ή τους ανεμιστηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Πολλα μπορεις να κανεις..... ΟΛΑ με mod-α ...... Εγω ανεφερα τα οσα μπορεις να κανεις , ΧΩΡΙΣ mod-α Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Πιστευω στο πλαι χωραει ανετα ενα ψυγει αν βαλεις απο εξω ή το ψυγει ή τους ανεμιστηρες.Ψυγειο η ψυγεια στο πλαει μπορει να χωρανε το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι πρακτικο ειδικα αν καποιος ανοιγει συχνα το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
max-ed Νοέμβριος 24, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Ψυγείο στο πλάι δεν βολεύει με την καμια...Είχα προσπαθησει να βαλω και εγω σε ενα full tower και κατέληξα να τραυματιζω το σωληνα απο τα ανοιξε κλεισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overpower Δεκέμβριος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Οκ γινεται και με βαση για να ειναι εξω απο το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 13, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Σκεφτηκες ποτε να το βγαλεις εξω το ψυγειο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.