mixlss Σεπτέμβριος 20, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μία λίγο off topic ερώτηση.Αγόρασα το σάββατο μία sapphireX800PRO VIVO και την φλασαρα με το bios της gigabyte xt και ενεργοποιήθηκαν και οι 16 pipelines και την βλέπει κανονικά xt .Μετά όμως δεν την φλασαρα με το bios της ati x800xt γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.Ξέρει κανείς αν είναι απαραίτητο και το δεύτερο flash και γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Απο την στιγμη που εχουν ενργοποιηθει κανονικα τα pipelines δεν βλεπω τον λογο να κανεις αλλο flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 ποσους βαθμους σας δινει παραπανω αυτο το flasharisma???(3dmark03)?????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Σεπτέμβριος 20, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Δεν έκανα σύγκριση εγώ πριν και μετά δυστηχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer [20-09-2004 14:29] ποσους βαθμους σας δινει παραπανω αυτο το flasharisma??? (3dmark03)?????????????????????????????????????? Καμμιά 1000 άδα περίπου στο 2k3....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 27, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 πως ειναι δυνατον με μια μοναχα κολληση να ξεκλειδωνεις τα κλειδωμενα pipelines του πυρηνα ?! εγω δεν ξερω απο αυτα....ειμαι καλο και φρονιμο παιδακι....(οτι δεν πιανει η αλεπου.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 27, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από giorikas πως ειναι δυνατον με μια μοναχα κολληση να ξεκλειδωνεις τα κλειδωμενα pipelines του πυρηνα ?! εγω δεν ξερω απο αυτα....ειμαι καλο και φρονιμο παιδακι....(οτι δεν πιανει η αλεπου.....) Μια σελιδα πισω ειναι η απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 ναι αυτο το διαβασα αλλα φανταζομουν πως οι απενεργοποιηση των pipelines γινεται σε επιπεδο πυρηνα και μονον απο την κατασκευαστρια εταιρεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.