Jump to content

ΑΤΙΜΗ X800pro......

hipro5

Recommended Posts

Μου είχε φέρει ένα παλικάρι εδώ και καιρό μία Χ800pro ......Κατά τύχη βέβαια εγώ την "ανατίναξα"......Για να είμαι ειλικρινής,μόνη της κάτι έπαθε....who knows?....... :D

Τέλος πάντων.........Την έδωσα γιά RMA και μού ήρθε μία άλλη.........Ε δε την δοκιμάζω λέω!.......Αφού τη μοντάρισα ωραία και καλά,φλασάρω με το bios της Gigabyte γιά X800XT και μετά με το κανονικό της X800XT......Μέχρι εδώ καλά......Δούλευε κανονικά ΜΟΝΟ εκτός Windows........Μόλις πήγαινε να μπεί Windows....Reboot......Ε τώρα μωρή θα σου δείξω εγώ λέω.......

......και κολλάω την κομμένη με laser γραμούλα κάτω γωνία(γιά όσους ξέρουν) με το κολλητήρι και με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή....... :D

X800_hardmod_jpg.jpg

........αλλά τελικά ΠΑΛΙ Μπαάάάάά.........ΔΕΝ θέλει με τίποτα βρέ παιδί μου.......κι έτσι έμεινε πάλι σκέτη X800 pro.......Γκρρρρρ..... :(:)

Δε πειράζει Ηipro :T: και μόνο που την έχεις ψάξει τόσο σου δίνω μπράβο :D Πήγαινε σε VIVO ή πάρε μια ΧΤ να γλιτώσεις :)

Σχετικά με το restart πριν μπει Win αυτό δε το κάνει απαραίτητα επειδή δε γίνεται XT αλλά το BIOS δεν κάνει για αυτή την κάρτα. Μου έχει τύχη με τη 5600 μου. Από μερικούς κατασκευαστές (για 5600 BIOS πάντα) παίζει κανονικά, από άλλους δε μπαίνει Windows και σε άλλα δε παίζει καθόλου... Η κάρτα τη μάρκα είναι.? Δοκίμασες να flashάρεις με BIOS του ίδιου του κατασκευαστή? Με της Giga έμπαινε Win?

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 20:20]

Δε πειράζει Ηipro :T: και μόνο που την έχεις ψάξει τόσο σου δίνω μπράβο :D Πήγαινε σε VIVO ή πάρε μια ΧΤ να γλιτώσεις :)

Σχετικά με το restart πριν μπει Win αυτό δε το κάνει απαραίτητα επειδή δε γίνεται XT αλλά το BIOS δεν κάνει για αυτή την κάρτα. Μου έχει τύχη με τη 5600 μου. Από μερικούς κατασκευαστές (για 5600 BIOS πάντα) παίζει κανονικά, από άλλους δε μπαίνει Windows και σε άλλα δε παίζει καθόλου... Η κάρτα τη μάρκα είναι.? Δοκίμασες να flashάρεις με BIOS του ίδιου του κατασκευαστή? Με της Giga έμπαινε Win?

Όχι με της ΑΤΙ έμπαινα.....Η κάρτα είναι HIS.....μετά βαρέθηκα.....

Αρχική απάντηση από Daidalos [27-08-2004 09:11]

XEXE!

Mια ειναι η λυση! X800Pro VIVO!!!

Ολες οι VIVO(κατα 99%) μπορουν να γινουν XT! Η δικια μου εγινε!!!! Περισσοτερα σε ειδικο thread-review συντομα!

Εσύ ΜΗ μιλάς κολόφαρδε........ :D

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:50]

Δεν θελει κοπο, θελει τροπο, απλα να παρεις το σωστο πραγμα.

Μπά από κ@λ@φαρδία του έτυχε........Δεν βλέπεις τι γίνεται τώρα τελευταία στο net?......Οι περισσότερες από τις VIVO αποτυγχάνουν.....

Γι αυτο και εγω αναβαλω τον οδηγο μην παρω και κανεναν στον λαιμο μου καθως μερικες νεες vivo μετα το flash δεν τις αναγνωριζουν οι drivers και δεν περνουν και αλλο φλασαρισμα!

Τι να κανουμε, ημουν λιγακι κολοφορδος και πετυχα απο τις τελευταιες καλες!:T:

• 3 weeks later...

καλα κ δεν ειναι επικυνδινο να την καταστρεψετε εντελως με τα κολλητηρια κ αυτα τα κολπακια?

βλεπω την εικονα του hipro κ παραξενευομαι!!!

πως διαολο ξερει οτι με την ενωση της κομμενης γραμμης θα πετυχει!!!!!

αυτος την εφτιαξε!??????πως διαολο ξερει τι κανει το καθε τσιπακι???

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:24]

Ειναι γνωστο τι πρεπει να ενωσεις, εννοειται οτι αν δεν ξερεις μπορει να κανεις ζημια, και φυσικα οπως ειπα θελει πολυ τυχη για να πιασει

καλα εγω τετοια πειραματα δεν κανω!:rip:

οταν χρειαστω help θα μου την μονταρει καποιος εμπειρος.....:nuke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.