hipro5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 Μου είχε φέρει ένα παλικάρι εδώ και καιρό μία Χ800pro ......Κατά τύχη βέβαια εγώ την "ανατίναξα"......Για να είμαι ειλικρινής,μόνη της κάτι έπαθε....who knows?....... Τέλος πάντων.........Την έδωσα γιά RMA και μού ήρθε μία άλλη.........Ε δε την δοκιμάζω λέω!.......Αφού τη μοντάρισα ωραία και καλά,φλασάρω με το bios της Gigabyte γιά X800XT και μετά με το κανονικό της X800XT......Μέχρι εδώ καλά......Δούλευε κανονικά ΜΟΝΟ εκτός Windows........Μόλις πήγαινε να μπεί Windows....Reboot......Ε τώρα μωρή θα σου δείξω εγώ λέω....... ......και κολλάω την κομμένη με laser γραμούλα κάτω γωνία(γιά όσους ξέρουν) με το κολλητήρι και με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή....... ........αλλά τελικά ΠΑΛΙ Μπαάάάάά.........ΔΕΝ θέλει με τίποτα βρέ παιδί μου.......κι έτσι έμεινε πάλι σκέτη X800 pro.......Γκρρρρρ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρε ατυχε ποτε θα δουμε και εμεις οι τυχεροι τετοια καρτααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 XEXE! Mια ειναι η λυση! X800Pro VIVO!!! Ολες οι VIVO(κατα 99%) μπορουν να γινουν XT! Η δικια μου εγινε!!!! Περισσοτερα σε ειδικο thread-review συντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Τα όνειρα μου για 16 pipelines γίνονται καπνός... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Δε πειράζει Ηipro και μόνο που την έχεις ψάξει τόσο σου δίνω μπράβο Πήγαινε σε VIVO ή πάρε μια ΧΤ να γλιτώσεις Σχετικά με το restart πριν μπει Win αυτό δε το κάνει απαραίτητα επειδή δε γίνεται XT αλλά το BIOS δεν κάνει για αυτή την κάρτα. Μου έχει τύχη με τη 5600 μου. Από μερικούς κατασκευαστές (για 5600 BIOS πάντα) παίζει κανονικά, από άλλους δε μπαίνει Windows και σε άλλα δε παίζει καθόλου... Η κάρτα τη μάρκα είναι.? Δοκίμασες να flashάρεις με BIOS του ίδιου του κατασκευαστή? Με της Giga έμπαινε Win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 20:20] Δε πειράζει Ηipro και μόνο που την έχεις ψάξει τόσο σου δίνω μπράβο Πήγαινε σε VIVO ή πάρε μια ΧΤ να γλιτώσεις Σχετικά με το restart πριν μπει Win αυτό δε το κάνει απαραίτητα επειδή δε γίνεται XT αλλά το BIOS δεν κάνει για αυτή την κάρτα. Μου έχει τύχη με τη 5600 μου. Από μερικούς κατασκευαστές (για 5600 BIOS πάντα) παίζει κανονικά, από άλλους δε μπαίνει Windows και σε άλλα δε παίζει καθόλου... Η κάρτα τη μάρκα είναι.? Δοκίμασες να flashάρεις με BIOS του ίδιου του κατασκευαστή? Με της Giga έμπαινε Win? Όχι με της ΑΤΙ έμπαινα.....Η κάρτα είναι HIS.....μετά βαρέθηκα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 30, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [27-08-2004 09:11] XEXE! Mια ειναι η λυση! X800Pro VIVO!!! Ολες οι VIVO(κατα 99%) μπορουν να γινουν XT! Η δικια μου εγινε!!!! Περισσοτερα σε ειδικο thread-review συντομα! Εσύ ΜΗ μιλάς κολόφαρδε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Εσύ ΜΗ μιλάς κολόφαρδε........ Δεν θελει κοπο, θελει τροπο, απλα να παρεις το σωστο πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 30, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:50] Δεν θελει κοπο, θελει τροπο, απλα να παρεις το σωστο πραγμα. Μπά από κ@λ@φαρδία του έτυχε........Δεν βλέπεις τι γίνεται τώρα τελευταία στο net?......Οι περισσότερες από τις VIVO αποτυγχάνουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 πριν 15 μερες ολες γινονταν, απο τοτε δεν το ξαναεψαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Γι αυτο και εγω αναβαλω τον οδηγο μην παρω και κανεναν στον λαιμο μου καθως μερικες νεες vivo μετα το flash δεν τις αναγνωριζουν οι drivers και δεν περνουν και αλλο φλασαρισμα! Τι να κανουμε, ημουν λιγακι κολοφορδος και πετυχα απο τις τελευταιες καλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 δεν πειραζει hipro5 εσυ να σε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Σεπτέμβριος 19, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 αφου η Χ800Pro εχει 12 pipelines και η XT 16 πως μπορει να κλοκαριστει σε XT? μονο με ανεβασμα GPU και μνημης? επισης κοιταζα την XT Platinum edition! 520GPU και 575μνημη τερας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 ελα ντε???κ γω την ιδια απορια εχω!προφανως για την ταχυτητα την κλοκαρουν!γιατι αλλη κατασκευη εχει μια αλλη η αλλη!αλλα ας μας που κ οι ιδιοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Ποιος το λεει αλλη κατασκευη η μια αλλη η αλλη παιδια? Ιδιο chip ειναι με απεργοποιημενα τα 4 Pipelines και πιο αργη μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 19, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 αρα με ενα καλο μονταρισμα κ λιγη τυχη..........γλυτωνεις καμποσα λεφτα αν καταφερεις να την κανεις xt!πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 ..................με παρα πολυ τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 καλα κ δεν ειναι επικυνδινο να την καταστρεψετε εντελως με τα κολλητηρια κ αυτα τα κολπακια?βλεπω την εικονα του hipro κ παραξενευομαι!!!πως διαολο ξερει οτι με την ενωση της κομμενης γραμμης θα πετυχει!!!!!αυτος την εφτιαξε!??????πως διαολο ξερει τι κανει το καθε τσιπακι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Ειναι γνωστο τι πρεπει να ενωσεις, εννοειται οτι αν δεν ξερεις μπορει να κανεις ζημια, και φυσικα οπως ειπα θελει πολυ τυχη για να πιασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 19, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:24] Ειναι γνωστο τι πρεπει να ενωσεις, εννοειται οτι αν δεν ξερεις μπορει να κανεις ζημια, και φυσικα οπως ειπα θελει πολυ τυχη για να πιασει καλα εγω τετοια πειραματα δεν κανω! οταν χρειαστω help θα μου την μονταρει καποιος εμπειρος.....:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.