Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 Παιδια καλησπερα,εχω θεματα με τα Logitech G51 5.1 και με την καρτα ηχου.Δοκιμασα Xonar DG και τα ηχεια μου παιζανε ολα κανονικα αλλα το μπροστα και πισω δεξια παιζανε σε πιο χαμηλη ενταση!Δοκιμασα την onboard της mobo με τα ιδια αποτελεσματα με την Xonar DG!Δοκιμασα Xonar DX και τα ηχεια μου παιζανε τα μπροστα και πισω δεξια οπως και με την DG σε πιο χαμηλη ενταση,και το μπροστα αριστερο δεν επαιζε καθολου!Δοκιμασα επισης διαφορους drivers για ολες της καρτες ηχου αλλα τιπτοα...Δοκιμασα και ελεγξα ολα τα βισματα κ.τ.λ. και τιποτα...Μου φενετε οτι εχει χαλασει και η Xonar DX αλλα και τα Logitech...Το καθε ηχειο μεμονομενο δουλευει κανονικα αλλα σαν 5.1 δεν δουλευουν με τιποτα!Τι να κανω...?
Heir of a dying day Νοέμβριος 13, 2012 Author #2 Νοέμβριος 13, 2012 UpdateΕνω δοκιμαζα διαφορα και ενα προς ενα ολα τα καλωδια ειδα το εξης περιστατικο.Εβαζα το καλωδιο με τα front ηχεια πανο στην DX και την μια επαιζε μονο το ενα και την αλλη και τα δυο.το ιδιο συμβαινει και με τα πισω ηχεια.Και με το center/bass επισης συμβαινει το ιδιο,μπορει να δουλευει μονο το woofer ή μπορει να δουλευει μονο το ηχειο.αλλο ενα παραδειγμα,τα συνδεσα ολα σωστα,δουλευανε ολα τα ηχεια χωρις το προβλημα που ειχα με την μειωμενη ενταση,και μετα απο ενα restart σταματησε να δουλευει το center!Το ιδιο συμβαινει και με την DG.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.