Jump to content

Άνοιγμα Νέου Internet Gaming Station

Aparadextos

Recommended Posts

Αυτο με το στρογγυλό τραπέζι δεν το πολυκατάλαβα... εκτός και αν είναι να βάλουμε σε μια βιτρίνα και αυτή την ξανθιά που λέτε... τότε ναι καταλαβαίνω!!

όσον αφορά τις παρέες δεν είναι θέμα υποσχέσεων απλά τα άτομα αυτά είναι σίγουρα γιατί είναι άτομα που ζητάνε ένα καλό gaming station με λίγα λόγια ο ένας φέρνει τον άλλον... αυτοί ψάχνουν το στέκι τους!!

και πέρα απ' αυτό είναι άτομα με τα οποία λιώναμε και εμείς όταν καθόμασταν lan party... οπότε το έχω σχεδόν σίγουρο οτι θα έχω κάποια stadar άτομα.. απο κεί και πέρα είναι καθαρά θέμα το πώς θα το διαχειριστούμε εμείς το νετ ωστε να μαζέψουμε και να κρατήσουμε το κόσμο...

Και αυτό όπως προανέφερα θα γίνει με διάφορες προσφορές σε τιμές- ώρες, με τουρνουά σε διάφορα games αλλά και διαγωνισμούς...

πολύ δουλειά αλλά μόνο έτσι γίνεται δυστυχώς να βγάλεις χρήμα...(νόμιμα στη χώρα μας)

Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι απο προσωπική εμπειρία κάποιος αν γνωρίζει τί κέρδη έχει μια τέτοια επιχείρηση σε σχέση με αυτά που πρέπει να δώσεις για να την ανοίξεις.

Και πέρα απο αυτά όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, έχω βρεί μερικά έτοιμα pc απο προηγούμενο net με 350euro το ένα, δεν αξίζει περισσότερο να κινηθώ προς Μ/Χ για να μειώσω έτσι το κόστος ?

Δηλαδή να βάλω κάποια μέτρια συστήματα γύρω στα 300-350 μ/χ και να δώσω μεγαλύτερη βάση στα περιφερειακά.. π.χ κανα G500 mouse της Logitech κάποιο αντίστοιχο πλη/λόγιο και ακουστικά... αλλά και μια αρκετά καλή οθόνη!

έτσι με κανα 450-500 να έχω ολόκληρο το πακέτο.

Όσο αφορά τη σύνδεση τί λέτε?

αξίζει να βάλω 2 γραμμές 24+

ή μισθωμένη...???:confused:

Ρώτα έναν τους φανατικούς gamers αν έχουν internet στο σπίτι. 1o CLUE

Ρώτα τι χαρτζιλίκι έχουν καί πόσο θα έχουν σε λίγες μέρες. 2ο CLUE

Ρώτα κάποιο άλλο παρόμοιο κατάστημα για ΤΕΒΕ ΜΕΒΕ κτλ. 3ο CLUE

Ρώτα τον εαυτό σου αν έχει το σθένος να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση με κάποιο μείον.

Ρώτα τον ευατό σου αν έχει το σθένος να περιμένει, και για πόσο καιρό, πιθανή ανάκαμψη αν τα πράγματα αρχικά εξελιχθούν στραβά.

Θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Θεωρώ ότι αν δεν έχειςΤΗΝ πρωτοποριακή ΙΔΕΑ, τέτοιες κινήσεις δεν είναι για αυτήν την εποχή.

Πριν λίγα χρόνια με έναν φίλο είχαμε φτάσει 1 κλικ πριν τις υπογραφές για ενίκοια, εξοπλισμό κτλ.

Ο Κρομ μας φύλαξε και η όλη φάση αναβλήθηκε. Και σε περιοχή που δεν είχε ανταγωνισμό. Μην νομίζεις ότι έχει λεφτά η υπόθεση, επειδή βλέπεις πιτσιρικαρία να μαζεύεται γύρω από 10 υπολογιστές.

Προσωπικά θα επένδυα όλο το διατιθέμενο κεφάλαιο στην Betfair. Λίγο διάβασμα και καθάρισες...:hug:

Αν ηταν μεσα στα σχεδια μου να επεστρεψω Ελλαδα και ειχα ενα μικρο κεφαλαιο διαθεσιμο ισως να δοκιμαζα την παρακατω ιδεα.

Σκεψου ενα μικρο hackerspace χωρισμενο σε ας πουμε 4 section. Ενα δωματιο πχ με υλικα και εργαλεια για ηλεκτρονικες κατασκευες, ενα δωματιο με εργαλεια πιο βαριας χρησης οπως ηλεκτροκολληση, τροχος, ενα μικρο cnc, ισως και ενας 3d printer. Ενα τριτο δωματιο με παγκους εργασιας ,μερικους γρηγορους υπολογιστες με καλη συνδεση στο νετ και στη γωνια μια μεγαλη βιβλιοθηκη με βιβλια για εκμαθηση πχ c# , arduino κλπ. Τελος ενα δωματιο με μεγαλους καναπεδες, ωραιο φωτισμο και ενα προτζεκτορα στο οποιο θα γινοταν brainstorming. Πετας επισης μερικα φλιπερακια στη μια γωνια + μερικες retro κονσολες και εχεις ενα χωρο στο οποιο δεν θα μαζευεις πιτσιρικια αλλα ατομα σε παραγωγικη ηλικια με ορεξη για πειραματισμους.

Ετσι θα υπηρχε ενας χωρος για ανθρωπους που θελουν να φτιαχνουν διαφορα πραγματα και δεν εχουν χρηματα για αγορα πχ εργαλειων ή μενουν σε ενα δυαρι στον 3ο και εκ των πραγματων δεν μπορουν να κανουν πολλα μεσα στο σπιτι. Θα εβαζα μια μηνιαια συνδρομη για τα εξοδα και αν ο χωρος ηταν καθαρος, φροντιζα να λειτουργουν ολα, και να υπαρχουν διαθεσιμα παντα αναλωσιμα (μην τρεχουμε νυχτιατικα για ενα shift register ή μια Μ3 βιδα) τοτε δεν βλεπω γιατι να μην γεμιζε. Αλλωστε οι Ελληνες γενικα ειμαστε της "πατεντας".

Τα μελη θα μπορουσαν να κανουν ομαδικες παραγγελιες, να δουλευουν πανω σε project μαζι μοιραζοντας τις γνωσεις τους κλπ. Και που ξερεις ισως εβγαινε και καποιο καλο προιον μεσα απο αυτο το hackerspace καποια στιγμη.

Διαβαζα προσφατα οτι η ανεργια στους νεους κατω των 30 ειναι 50%. Αν ημουν ανεργος προσωπικα δεν θα εδινα ουτε ενα ευρω σε internet καφε για να παιξω cod. Eνα ποσο το μηνα ομως θα το εδινα αν υπηρχε ενας χωρος σαν αυτο που περιγραφω για να περναω τις ωρες μου παραγωγικα.

λοιπόν τελικά μάλλον θα πάμε να πάρουμε ήδη υπάρχουσα επιχείρηση

με υπολογιστές και όλα τα σχετικά... σύμφωνα με μια έρευνα η τιμή είναι αρκετά καλή για το χώρο και ότι άλλο έχει μέσα..

επίσης και η περιοχή και το μέρος είναι αρκετά καλά.

οπότε μέχρι τότε αναμονή και θα ενημερώσω για ότι χρειαστώ...

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Ο άλλος γιατί πουλάει την επιχείρηση;

Βαρέθηκε να μετρά εισπράξεις;

Ήταν πιο χαζός από εσένα και δεν μπορούσε να βρει πελατεία;

Δεν στην λέω, απλά ξανασκέψου το. Δεν είναι ότι πας να κάνεις κάτι πρωτοπόρο και σου λέμε "Τρομερή ιδέα αλλά ρισκάρεις". Ιντερνετ καφέ αυτήν την εποχή το βλέπω πολύ δύσκολο.

Εκτός αν έχεις κανονίσει ήδη για καμία επιδοτησάρα και μετά Λούης.

Αν ηταν μεσα στα σχεδια μου να επεστρεψω Ελλαδα και ειχα ενα μικρο κεφαλαιο διαθεσιμο ισως να δοκιμαζα την παρακατω ιδεα.

Σκεψου ενα μικρο hackerspace χωρισμενο σε ας πουμε 4 section. Ενα δωματιο πχ με υλικα και εργαλεια για ηλεκτρονικες κατασκευες, ενα δωματιο με εργαλεια πιο βαριας χρησης οπως ηλεκτροκολληση, τροχος, ενα μικρο cnc, ισως και ενας 3d printer. Ενα τριτο δωματιο με παγκους εργασιας ,μερικους γρηγορους υπολογιστες με καλη συνδεση στο νετ και στη γωνια μια μεγαλη βιβλιοθηκη με βιβλια για εκμαθηση πχ c# , arduino κλπ. Τελος ενα δωματιο με μεγαλους καναπεδες, ωραιο φωτισμο και ενα προτζεκτορα στο οποιο θα γινοταν brainstorming. Πετας επισης μερικα φλιπερακια στη μια γωνια + μερικες retro κονσολες και εχεις ενα χωρο στο οποιο δεν θα μαζευεις πιτσιρικια αλλα ατομα σε παραγωγικη ηλικια με ορεξη για πειραματισμους.

Ετσι θα υπηρχε ενας χωρος για ανθρωπους που θελουν να φτιαχνουν διαφορα πραγματα και δεν εχουν χρηματα για αγορα πχ εργαλειων ή μενουν σε ενα δυαρι στον 3ο και εκ των πραγματων δεν μπορουν να κανουν πολλα μεσα στο σπιτι. Θα εβαζα μια μηνιαια συνδρομη για τα εξοδα και αν ο χωρος ηταν καθαρος, φροντιζα να λειτουργουν ολα, και να υπαρχουν διαθεσιμα παντα αναλωσιμα (μην τρεχουμε νυχτιατικα για ενα shift register ή μια Μ3 βιδα) τοτε δεν βλεπω γιατι να μην γεμιζε. Αλλωστε οι Ελληνες γενικα ειμαστε της "πατεντας".

Τα μελη θα μπορουσαν να κανουν ομαδικες παραγγελιες, να δουλευουν πανω σε project μαζι μοιραζοντας τις γνωσεις τους κλπ. Και που ξερεις ισως εβγαινε και καποιο καλο προιον μεσα απο αυτο το hackerspace καποια στιγμη.

Διαβαζα προσφατα οτι η ανεργια στους νεους κατω των 30 ειναι 50%. Αν ημουν ανεργος προσωπικα δεν θα εδινα ουτε ενα ευρω σε internet καφε για να παιξω cod. Eνα ποσο το μηνα ομως θα το εδινα αν υπηρχε ενας χωρος σαν αυτο που περιγραφω για να περναω τις ωρες μου παραγωγικα.

Έχω δει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερο χώρo, εκτός Ελλάδας. Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαζε αυτός που το έτρεχε απο τα κονέ που έκανε μέσα απο το space (πχ workshops σε πανεπιστήμια) ή δραστηριότητες για άσχετους με ένα καλό fee.

Καλή σαν ιδέα του unseen, αλλά όχι ιδιαίτερα πρακτικό. Δε βλέπω να δουλεύει το ""τροχός + ηλεκτροκόληση" στο ένα δωμάτιο και μελέτη C κτλ/ή brainstorming στον pj στο άλλο :p.

Έχω κάμποσους τροχούς και ηλεκτροκόληση και σε διαβεβαιώ ότι δε μπορεί να διαβάσει κανείς όταν τα δουλεύω :p. Ιδιαίτερα σε κλειστό χώρο.

Έπειτα υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας...νταξ η ηλεκτροκόλληση, αλλά τον τροχό δε θα τον άφηνα σε άτομο που δεν ξέρει.

Όσο για το icafe καλή τύχη φίλε.

Στην γειτονια της γιαγιας μου παντως το νετ τα οικονομαει ασχημα απο τα πιτσιρικια...

Εχει 40 pc αισχος το 2ωρο ειναι 1 ευρω και ανεβαινει αναλογικα το θεμα ωρα-λεφτα και τα βγαζει περα απο τα πιτσιρικια (7-14) που ερχονται για να παιξουν LoL.

Εχει διπλα και το ψιλικατζιδικο, εχει και μεσα ενα μπιλιαρδο...

Καλή σαν ιδέα του unseen, αλλά όχι ιδιαίτερα πρακτικό. Δε βλέπω να δουλεύει το ""τροχός + ηλεκτροκόληση" στο ένα δωμάτιο και μελέτη C κτλ/ή brainstorming στον pj στο άλλο :p.

Έχω κάμποσους τροχούς και ηλεκτροκόληση και σε διαβεβαιώ ότι δε μπορεί να διαβάσει κανείς όταν τα δουλεύω :p. Ιδιαίτερα σε κλειστό χώρο.

Έπειτα υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας...νταξ η ηλεκτροκόλληση, αλλά τον τροχό δε θα τον άφηνα σε άτομο που δεν ξέρει.

Όσο για το icafe καλή τύχη φίλε.

Μια ιδεα ειπα,δεν εκανα bussiness plan. Btw αυτα ειναι θεματα σχεδιασμου που λυνονται ευκολα(πχ διαφορετικες ωρες χρησης).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.