kbilly13 Αύγουστος 27, 2004 Author #21 Αύγουστος 27, 2004 Δυστυχώς από χθες βράδυ που ασχολήθηκα λίγο με τον 3200, δεν έχω ξανακάνει δοκιμές (λόγω "άλλων" υποχρεώσεων - μη ρωτάτε ) - αύριο Σάββατο θα ξαναασχοληθώ - Dag θα δοκιμάσω αυτό που λές για 2.60vmem (δεν ξέρω τι chipάκια φοράνε οι μνήμες μου - δεν έχω βγάλει τις ψύκτρες) σχετικά με το 3dmark score, απλά ενημερώνω ότι στα 9*250 1:1 (150mhz παραπάνω) ανέβηκε 1100 μονάδες! Στα 10*250-255 1:1 που ελπίζω ότι θα φτάσω πόσο θα ανέβει άραγε? Επίσης, σε συχνότητα 2420Mhz και μάλιστα με χαμηλό fsb (11*220) έχω super pi .... 37 sec! Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα, ποστάρετε και εσείς max HTT, αναφέροντας και τα βασικά του συστήματος σας, να δημιουργήσουμε μια database (να είναι όμως και ψιλοσταθερό... έστω super pi 4M, και 3dmark2001.. - αν θέλετε, να βάλουμε super pi 32M, ή prime 2 ωρίτσες, ώστε να έχουμε max STABLE HTT)... τα λέμε...
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2004 #22 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Απογοητευτικα? Στο 3dmark2001 δεν πιστευω οτι καποιος Ρ4 κατω απο τις ιδιες συνθηκες βγαζει μεγαλυτερα scores. μονο εκει...ολα τα αλλα ειναι ΤΣΟΝΤΑ..και να με συγχωρεις αλλα ετσι ειναι! τεσπα παιδια δεν το ειπα για να σας την "πω" και ουτε θελω να σας αποδειξω κατι..απλα 350 bus amd που ακομα και για ιντελ ειναι εξαιρετικα ψηλα μου φανηκε τραγικο να εχει στο "δικο" του Πι 3 λεπτα και 34-37 δεν θυμαμαι δευτερολεπτα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να μαθετε ποσο εχει ο Π4 στα 3900 με μολις 244 fsb 2.5-4-4-7 timings 1:1...
zyx Αύγουστος 28, 2004 #23 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio μονο εκει...ολα τα αλλα ειναι ΤΣΟΝΤΑ..και να με συγχωρεις αλλα ετσι ειναι! τεσπα παιδια δεν το ειπα για να σας την "πω" και ουτε θελω να σας αποδειξω κατι..απλα 350 bus amd που ακομα και για ιντελ ειναι εξαιρετικα ψηλα μου φανηκε τραγικο να εχει στο "δικο" του Πι 3 λεπτα και 34-37 δεν θυμαμαι δευτερολεπτα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να μαθετε ποσο εχει ο Π4 στα 3900 με μολις 244 fsb 2.5-4-4-7 timings 1:1... ναι αλλα κε στα 2100. θελεις να δεις ποσο θα εχει στα 2800? δεν κολαει αυτο που λες.
unstoppable Αύγουστος 28, 2004 #24 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio.........απλα 350 bus amd που ακομα και για ιντελ ειναι εξαιρετικα ψηλα μου φανηκε τραγικο να εχει στο "δικο" του Πι 3 λεπτα και 34-37 δεν θυμαμαι δευτερολεπτα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να μαθετε ποσο εχει ο Π4 στα 3900 με μολις 244 fsb 2.5-4-4-7 timings 1:1... Δεν υπαρχει ως γνωστον η παλια εννοια του FSB σε Α64, το ΗΤΤ δεν εχει καμια σχεση με το FSB σε Ρ4, δεν θα δωσει αυξηση στην επιδοση το μεγαλο HTT, ριξε μια ματια στην αρχιτεκτονικη του Α64 και ξανασκεψου μερικα απο οσα λες, και μην ξεχνας οτι ενας Α64 στα 2100 ειναι σε PR καπου στα 3100-3200+ οποτε η συγκριση με Ρ4 στα 3900 ειναι για γελια.
Daidalos Αύγουστος 28, 2004 #25 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Δεν υπαρχει ως γνωστον η παλια εννοια του FSB σε Α64, το ΗΤΤ δεν εχει καμια σχεση με το FSB σε Ρ4, δεν θα δωσει αυξηση στην επιδοση το μεγαλο HTT, ριξε μια ματια στην αρχιτεκτονικη του Α64 και ξανασκεψου μερικα απο οσα λες, και μην ξεχνας οτι ενας Α64 στα 2100 ειναι σε PR καπου στα 3100-3200+ οποτε η συγκριση με Ρ4 στα 3900 ειναι για γελια. Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #26 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio μονο εκει...ολα τα αλλα ειναι ΤΣΟΝΤΑ..και να με συγχωρεις αλλα ετσι ειναι! τεσπα παιδια δεν το ειπα για να σας την "πω" και ουτε θελω να σας αποδειξω κατι..απλα 350 bus amd που ακομα και για ιντελ ειναι εξαιρετικα ψηλα μου φανηκε τραγικο να εχει στο "δικο" του Πι 3 λεπτα και 34-37 δεν θυμαμαι δευτερολεπτα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να μαθετε ποσο εχει ο Π4 στα 3900 με μολις 244 fsb 2.5-4-4-7 timings 1:1... μπαίνεις σ ένα AMDάδικο topic και προκαλείς την τύχη σου Tεσπα καλά είναι να ξεμυτίζουμε λίγο και από αυτό το forum αν θέλουμε να έχουμε σφαιρική άποψη επί του θέματος. Aν θες μια καλή γεύση από αποδόσεις πάνε εδώ και εδώ
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2004 #27 Αύγουστος 28, 2004 οκ παιδια δεν νομιζω πως αξιζει να πω κατι παραπανω.....δεν αλλαζει κατι.Αν καταλαβα καλα εφοσον δεν μετραει τοσο το HTT γιατι "τρωγεστε" για λιγοτερο μουλτι και περισσοτερο HTT(fsb).... τσαμπα ο κοπος σας δηλαδη! το μονο που θα πω ειναι προς τον endu που ειχε πει σε ενα αλλοτοπικ οτι μολις βγουν τα 64αρια ιντελ θα κλαψουνε μανουλες...απλα μου φαινεται περιεργο την στιγμη που αυτα που κυκλοφορουν τωρα ειναι ανταγωνιστικα..πως ειναι δυνατον τα καινουργια να ειναι χειροτερα.. απλα endu απαντησε μου με πμ αν θες..Στο λεω επειδη μου ειπες αν εχω διαβασει review και σε επομενο ποστ σου στο ιδιο θεμα ειπες "οταν βγουν τα review θα κλαψουνε μανουλες"Τελικα τι γινεται βρε αδερφε?? Επειδη δεν κανω αλλο ποστ εδω...πλζ παιδια μην πεσετε ολοι πανω να με φατε...ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΑΜΔΑΚΙΑ ΣΑΣ συναπτω και εγω ενα url...ετσι για τον χαβαλε..μην το παρετε προσωπικα...ηταν παλιο θρεαντ! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?threadid=2464&highlight=amdroids
unstoppable Αύγουστος 28, 2004 #28 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio......Αν καταλαβα καλα εφοσον δεν μετραει τοσο το HTT γιατι "τρωγεστε" για λιγοτερο μουλτι και περισσοτερο HTT(fsb).... τσαμπα ο κοπος σας δηλαδη!.... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?threadid=2464&highlight=amdroids Δεν τρωγονται ολοι Απο εκει και περα 2.55-2.6GHz κατα μεσο ορο με νερο δεν τα βλεπω ασχημα, απλα ισως το κομματι του kbilly να ειναι λιγο μπανανα, αλλα τετοια υπαρχουν παντου.
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #29 Αύγουστος 28, 2004 @Nos-Dio το reportaz μου, λέει ότι οι EM64T δε θα τα πάνε καλά .ο διευθυντής σχεδίασης της MS για τα 64, λέει χαρακτηριστικά ότι δεν συμπεριφέρονται σωστά και η απόδοση τους είναι κατώτερη από αυτή της AMD. H intel τους χρεώνει το ίδιο με τους E και δε τους launchάρει αλλά τους σπρώχνει στα OEM (μάλλον για evaluation) ενώ δε φαίνεται να έχει δώσει ούτε ένα κομμάτι για review στα site που έχουν NDA με αυτήν, θα έπρεπε κανά 2 site τουλάχιστον να είχαν σκάσει μύτη με bench από τα Win64 ή έστω linux με αυτούς... Το link που δίνεις δε καταλαβαίνω να λέει τίποτα, δύο Post είναι όλα κι όλα και στο πρώτο ο τύπος το link που δίνει είναι η αρχική σελίδα από το overckockers αλλά δε καταλαβαίνω πιο άρθρο θέλει να κοιτάξουμε από όλα και πιο από αυτά έχει να κάνει με την απόδοση EM64TvsX86-64?
kbilly13 Αύγουστος 29, 2004 Author #30 Αύγουστος 29, 2004 ρε παίδες (και ειδικά εσύ nos-dio), το thread λέει κάτι για max HTT... και τα benches αυτά δεν μπήκαν για φιγούρα, απλά για να αποδείξω ότι δεν έχω απλά post, αλλά ότι μπορεί να τρέξει και μερικά πράγματα! πειραματισμοί είναι, που μπορεί να δείχνουν και τις δυνατότητες του κάθε συνδυασμού (Mobo-cpu-vga κτλ) - και benchable ΑΜD με 350ΗΤΤ ΔΕΝ έχω δει και πολλές φορές... μου έκανε εντύπωση που πήγε τόσο ψηλά, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας, αλλά και να δω πόσο το έχουν πάει και άλλοι.... βλέπετε τίποτα παράξενο σε αυτό?Nos dio, αν θες να δεις επιδόσεις και να συγκρίνεις, ρίξε μια ματιά στο νέο thread "Α64 power στα 2.53Ghz" http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=82768#post82768 (εδώ δεν ποστάρω, θα έιναι off-topic) με ένα "ταπεινό" 230ΗΤΤ και τα ξαναλέμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.