VasPoly Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 Αντιμετωπιζω ενα περιεργο και εκνευριστικο προβλημα προσπαθωντας να περασω windows το hardware ειναι Mobo: G1 Assasin 2 Cpu: i7 3820 Ram: 4x2gb ocz 1600mhz @c7 (μοντελο ακριβως δεν θυμαμαι αλλα δεν εχει και τοσο σημασια στο θεμα μου) Ssd: 2xocz octane 128gb hdd: 2xvelociraptor 300gb Λοιπον τα εβαλα σημερα προχειρα στο γραφειο να περασω windows και να παιξω και λιγο μιας και το κουτι μου ειναι ακομα under construction! Το μοναδικο cd που ειχα ευκαιρο με windows ηταν ενα ultimate 32bit το περασα στα γρηγορα μιας και τα 64bit τα ειχα στον ενα raptor. Αφου εκαψα dvd με τα 64bit ξεκινησα το install, εβαλα τους δυο octane στον sata3 controler της intel (υπαρχει και δευτερος της marvell) μπηκα στο bios εβαλα τον ελενκτη σε raid απο ahci εκανε reboot πατησα ctrl+i να φτιαξω το array και μετα ξεκινανε τα προβληματα. Αφου περασω την οθονη που λεει "windows is loading files" εκει που επιλεγω γλωσσα και παταω install windows μου ανοιγει ενα παραθυρο που ζηταει να του δωσω οδηγους, περασα απο το usb stick τους οδηγους για τον intel controler κανω browse στο στικακι και ενω τον βρισκει, μαλιστα εχει και μια επιλογη που κρυβει τους μη συμβατους οδηγους για το υπάρχων harware, παταω πανω στον οδηγο που μου βγαζει και μετα απο λιγο βγαζει το μηνυμα οτι ο οδηγος δεν μπορεσε να εγκατασταθει και να απευθυνθω στον vendor for an updated driver. Στην αρχη κατεβασα τους οδηγους απο το site της GB μετα προσπαθησα με αυτους που εχει μεσα το cd το ιδιο προβλημα συνεχεια. Δεν ξερω τι αλλο να κανω
Lazy Dog Νοέμβριος 12, 2012 #2 Νοέμβριος 12, 2012 Το εχω αντιμετωπισει και εγω που δεν εχω raid. Σε fresh install απο usb(win7 64)μου βγαζει ακριβως το ιδιο. Κανοντας restart φτανει στο ιδιο σημειο και συνεχιζει κανονικα.Καθε φορα που κανω καθαρη εγκατασταση συμβαινει το ιδιο...δεν ξερω που οφειλεται αλλά παντα μου βγαζει το μηνυμα στο πρωτο boot....:wassat:
gdp77 Νοέμβριος 12, 2012 #3 Νοέμβριος 12, 2012 update bios και χρησιμοποίησε τους τελευταίους intel rapid storage drivers από το site της intel
Lazy Dog Νοέμβριος 12, 2012 #4 Νοέμβριος 12, 2012 update bios και χρησιμοποίησε τους τελευταίους intel rapid storage drivers από το site της intelΟτι και να κανω πάντα στην πρωτη προσπαθεια θα παρουσιασει το συγκεκριμενο προβλημα...μετα στρωνει
VasPoly Νοέμβριος 13, 2012 Author #5 Νοέμβριος 13, 2012 update bios και χρησιμοποίησε τους τελευταίους intel rapid storage drivers από το site της intelΕιχε το τελευταιο bios και δοκιμασα και τους οδηγους της intel παλι τα ιδια εκανε.Δοκιμασα ολα τα bios αλλα και παλι τπτ.
tstverikoko Νοέμβριος 13, 2012 #6 Νοέμβριος 13, 2012 σ αυτο το σημειο εφτασες? http://a.imageshack.us/img19/2083/install7.jpg
VasPoly Νοέμβριος 13, 2012 Author #7 Νοέμβριος 13, 2012 όχι πριν από αυτό το σημείο.μου ανοίγει ένα νέο παράθυρο από μόνο του.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
tstverikoko Νοέμβριος 14, 2012 #8 Νοέμβριος 14, 2012 αν και φαινεται παραλογο, μηπως το δισκακι ειναι απο καμια lite εκδοση των windows ? αν οχι δοκιμασε να ενσωματωσεις σε ενα νεο dvd τους drivers με την βοηθεια του RT7lite
VasPoly Νοέμβριος 15, 2012 Author #9 Νοέμβριος 15, 2012 Το προβλημα λυθηκε τελικα. Τα θεματα ηταν δυο απ' οσο εχω καταλαβει το πρωτο ηταν οτι το dvd το ειχα πανω στον intel controller γι αυτο δεν περνουσε κανεναν οδηγο και το δευτερο ηταν συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου jax7480 (ο οποιος με βοηθησε οσο δεν επαιρνε!) οτι η intel δεν εχει βγαλει οδηγους για ολες τις μητρικες. Τελος καλο ολα καλα!Το pc μου λειτουργει μια χαρα!Το μονο που μενει τωρα ειναι να τελειωσω καποια στιγμη το κουτι να τα βαλω ολα μεσα μαζι με το νερακι!!!:lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.