DJD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 Έχει χρησιμοποιήσει κανένας CAT6 καλώδιο για να μεταφέρει HDMI σήμα; Υπάρχουν διάφορα μπιρμπιτσόλια (HDMI over Cat5 with IR Extender (TwinWire 50m) are Buy Online from HD Connectivity πχ) αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 τα εχω δει πολλες φορες. ΝΑΙ γινετε αλλα εχει μεγαλο κοστος.οι μετατροπεις μονο κοστιζουν παρα πολυ ειδικα αν του αγορασεις απο τοπικα καταστηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 13, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Σιγά το κόστος βρε, 50ευρώ έχουν στο ebay/amazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Σα να λέμε 5€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 Αναλογικά κι ένα HDMI καλώδιο 25μ στα ίδια λεφτά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Εβγαλες ακρη τελικα? Για πες γιατι με ενδιαφερει ασαπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Το έχω παραγγείλει αλλά ακόμα δεν έχει έρθει και δε θα μπορέσω να το δοκιμάσω για τουλ 2 εβδομάδες ακόμα. Τα σχόλια στο Αμαζον είναι πολύ θετικά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.