Jump to content

Random freezes

l2phile

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το παρατήρησα κυρίως στο Aion και σε ταινίες μετά από κανένα 40λεπτο (στο περίπου) Παγώνει στο άκυρο για 3-4 λεπτά και μετά όλα καλά.

Κατά τη διάρκεια του παγώματος όλες οι ενέργειες* μπορεί να πιάσουν, μπορεί και όχι.

*ενέργειες:

Alt + tab, Άνοιγμα browser, alt+ctrl+del, πάτημα ανοιχτού προγράμματος από task bar

Επίσης όλες οι ενέργειες buffarontai και τα βλέπεις όλα με το τέλος του παγώματος. Ακόμη και στο Aion γράφεις στο chat προτάσεις ολόκληρες, οι οποίες ποστάρονται κανονικά κατά τη διάρκεια του παγώματος.

Και λίγο ιστορία...

Πριν δύο μήνες το πισί (i7 920 + asus p6t deluxe + 6gb + 6870) δούλευε απροβλημάτιστα.

Το πισί ήρθε Τσεχία πριν 1 εβδομάδα. Bootare με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα (κουνημένο hardware πχ)

Δούλεψε κομπλέ 1-2 μέρες μέχρι που κρασάρει το Medal of honor (μπορεί να ήταν το πρώτο freeze και να μην το ήξερα), τραβάω reset και μετά δεν αναγνώριζε την κάρτα ήχου (SB X-Fi xtreme-audio (νομίζω)) Σε φάση να τα σβήνω όλα και όταν πάω για επανεγκατάσταση να μου λέει "δεν βρέθηκε SB hw"....

Τσιμπάω και εγώ τα windows 8 και τα πετάω από πάνω, μπας και λυθεί και το πρόβλημα με την κάρτα ήχου. @@ λύθηκε και τα παγώματα ξεκίνησαν για τα καλά (για το πρώτο στο MoH είπαμε, δεν ήμουν σίγουρος).

Ρίχνω το φταίξιμο στα win8, ήταν μλκία κιόλας και βάζω χθες πάλι win7 (clean install). Ε σήμερα πάλι έχουμε κολλήματα. Και η κάρτα ήχου δεν δουλεύει.... (φλασιά...μήπως κάνει κανένα interrupt η χαλασμένη κάρτα ήχου και φρικάρει; )

Πιστεύω έδωσα αρκετές πληροφορίες :)

Και ήρθε η ώρα της ερώτησης:

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?

(λόγω της φλασιάς που μου ρθε, θα δοκιμάσω σε κανένα 3ωρο, να δουλέψω χωρίς κάρτα ήχου να δω μπας και....btw την έχω αλλάξει και slot μήπως.... )

Στον Event Viewer στο τμήμα Windows Logs στο Application ή στο System αναφέρει κανένα error?

Όταν "κολλάει" έχεις ήχο ή απλώς ακούγεται stuttering από τα ηχεία?Δοκίμασε χωρίς την κάρτα ήχου αν το ξανακάνει μετά σειρά έχει η μνήμη (με memtest) , o δίσκος και η κάρτα γραφικών

Δε θα ειναι η πρωτη x-fi που δημιουργει προβλημα...Βγαλτην και παιξε με Οnboard και αμα δε κολλησει αλλαξε της θεση.

Μόλις γύρισα.

Βγάζω, παίζω και κοιτάω event viewer στο πρώτο πάγωμα. Roger

Με ταινία χθες νο προμπλέμο. Game δεν έχω παίξει ακόμη

(ε ρε τη μαμώκαρτα)

Και χωρίς την κάρτα πάγωσε χθες στο game.

(Ο ήχος συνεχίζει να παίζει κατά τη διάρκεια)

Στο event viewer δεν υπάρχει τίποτα.

Τρέξε κάποιο πρόγραμμα που στρεσάρει την κάρτα γραφικών και δες αν κολλάει κατά το τεστ.

Τρεξε ενα 3DMark για να βεβαιωθεις τι τρεχει με την καρτα(και να μαθεις και την αποδοση της-score :p)και τρεξε και ενα memtest,παρτα ολα με τι σειρα για να βεβαιωθεις που ειναι το προβλημα,πριν επεμβεις ομως σε hardware βεβαιωσου απο software.

99,9% [MENTION=10521]jesus[/MENTION] saves ...

Μου 'πε για σκληρό, αρχίσαμε να το ψάχνουμε, θυμήθηκε το θέμα με τους Seagate....είχα θέμα...upgrade FW...new FW OK....pending excessive testing

Εντωμεταξύ λέω, άντε "λύθηκε" και αυτό. Δεν κουμπώνω και την x-fi να δουμε...Μπαμ παίζει με την μία. WTF?!?!?!?!?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.