Pelegolas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2012 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος!Σε συνέχεια αυτού http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/eswterikos-skliros-diskos-den-emfanizetai-115024.html#post1063365744Είχα καταφέρει να πάρω back up χρησιμοποιώντας το ACRONIS TRUE IMAGE. Αφού εγκατέστησα τον καινούργιο δίσκο προσπαθώ να κάνω recover αλλά δεν με αφήνει εμφανίζοντας το μήνυμα "there is insufficient space in the recovery destination". Αυτό είναι αδύνατο δεδομένου ότι πρόκειται για backup που πήρα σε ίδιας χωρητικότητας δίσκο.Το backup το είχα πάρει σε άλλο δίσκο και το μετέφερα με copy σε αυτόν που είναι τώρα.Έχει κανείς καμία ιδέα?
nucleus Νοέμβριος 12, 2012 #2 Νοέμβριος 12, 2012 To backup αρχείο περνάει το validation μέσα απο το Acronis?
Pelegolas Νοέμβριος 12, 2012 Author #3 Νοέμβριος 12, 2012 To backup αρχείο περνάει το validation μέσα απο το Acronis?Βασικά όχι. Αλλά το είχε περάσει όταν το πήρα.Επίσης έκανα απεγκατάσταση του προγράμματος και επανεγκατάσταση του
nucleus Νοέμβριος 12, 2012 #4 Νοέμβριος 12, 2012 Να υποθέσω δεν προσπαθείς να κάνεις restore ένα image 120 GB πχ σε δίσκο 80 GB έτσι?Πάντως για να μην περνάει το validation τώρα κάτι παίχτηκε κατα την αντιγραφή.Mπορεί να το κάνει Mount σαν Image?Aν το clickareis το ανοίγει για να δεις τα περιεχόμενα του backup? Δοκίμασε restore από το αρχικό image που πέρναγε το validation.
Pelegolas Νοέμβριος 12, 2012 Author #5 Νοέμβριος 12, 2012 Να υποθέσω δεν προσπαθείς να κάνεις restore ένα image 120 GB πχ σε δίσκο 80 GB έτσι?Πάντως για να μην περνάει το validation τώρα κάτι παίχτηκε κατα την αντιγραφή.Mπορεί να το κάνει Mount σαν Image?Aν το clickareis το ανοίγει για να δεις τα περιεχόμενα του backup? Δοκίμασε restore από το αρχικό image που πέρναγε το validation.Αν το κλικάρω βλέπω τα περιεχόμενα του backup.Να κάνω restore από το αρχικό image δεν γίνεται (το είχα κάνει σε pc φίλου και το έσβησε)Mount σαν image πως γίνεται?
nucleus Νοέμβριος 12, 2012 #6 Νοέμβριος 12, 2012 Λογικά εκεί που έχει επιλογή για validate αν και δεν έχω to True Image
Lazy Dog Νοέμβριος 12, 2012 #7 Νοέμβριος 12, 2012 Αν το κλικάρω βλέπω τα περιεχόμενα του backup.Να κάνω restore από το αρχικό image δεν γίνεται (το είχα κάνει σε pc φίλου και το έσβησε)Mount σαν image πως γίνεται?Mount ειτε μεσα απο το ιδιο το acronis(Tools & Utilities--> Mount image), ειτε πας απο windows explorer εκει που το εχεις σωσει και κανεις δεξι κλικ επανω στο image(True Image-->Archive-->Mount)
Pelegolas Νοέμβριος 13, 2012 Author #8 Νοέμβριος 13, 2012 Με το Daemon Tools γίνεται?Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει το Acronis το ίδιο. (Πρώτη φορά το εγκατέστησα)
nucleus Νοέμβριος 13, 2012 #9 Νοέμβριος 13, 2012 Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να το κάνεις mount από τα Daemon Tools μπορείς να δοκιμάσεις πάντως
Pelegolas Νοέμβριος 14, 2012 Author #10 Νοέμβριος 14, 2012 Τελικά επειδή πρόκειται για backup αρχείων και όχι software φαίνεται ότι θα λειτουργήσει κάνοντας recover files και επιλέγοντας των.έκανα κάποια χτες και ελπίζω να τελειώσω σήμερα.
Pelegolas Νοέμβριος 17, 2012 Author #11 Νοέμβριος 17, 2012 Λειτούργησε. Όλα καλά. Είναι λίγο αργό στα folder
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.