Jump to content

Acronis there is insufficient space in the recovery destination

Pelegolas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος!

Σε συνέχεια αυτού http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/eswterikos-skliros-diskos-den-emfanizetai-115024.html#post1063365744

Είχα καταφέρει να πάρω back up χρησιμοποιώντας το ACRONIS TRUE IMAGE. Αφού εγκατέστησα τον καινούργιο δίσκο προσπαθώ να κάνω recover αλλά δεν με αφήνει εμφανίζοντας το μήνυμα "there is insufficient space in the recovery destination". Αυτό είναι αδύνατο δεδομένου ότι πρόκειται για backup που πήρα σε ίδιας χωρητικότητας δίσκο.

Το backup το είχα πάρει σε άλλο δίσκο και το μετέφερα με copy σε αυτόν που είναι τώρα.

Έχει κανείς καμία ιδέα?

To backup αρχείο περνάει το validation μέσα απο το Acronis?

Βασικά όχι. Αλλά το είχε περάσει όταν το πήρα.

Επίσης έκανα απεγκατάσταση του προγράμματος και επανεγκατάσταση του

Να υποθέσω δεν προσπαθείς να κάνεις restore ένα image 120 GB πχ σε δίσκο 80 GB έτσι?

Πάντως για να μην περνάει το validation τώρα κάτι παίχτηκε κατα την αντιγραφή.Mπορεί να το κάνει Mount σαν Image?Aν το clickareis το ανοίγει για να δεις τα περιεχόμενα του backup? Δοκίμασε restore από το αρχικό image που πέρναγε το validation.

Να υποθέσω δεν προσπαθείς να κάνεις restore ένα image 120 GB πχ σε δίσκο 80 GB έτσι?

Πάντως για να μην περνάει το validation τώρα κάτι παίχτηκε κατα την αντιγραφή.Mπορεί να το κάνει Mount σαν Image?Aν το clickareis το ανοίγει για να δεις τα περιεχόμενα του backup? Δοκίμασε restore από το αρχικό image που πέρναγε το validation.

Αν το κλικάρω βλέπω τα περιεχόμενα του backup.

Να κάνω restore από το αρχικό image δεν γίνεται (το είχα κάνει σε pc φίλου και το έσβησε)

Mount σαν image πως γίνεται?

Αν το κλικάρω βλέπω τα περιεχόμενα του backup.

Να κάνω restore από το αρχικό image δεν γίνεται (το είχα κάνει σε pc φίλου και το έσβησε)

Mount σαν image πως γίνεται?

Mount ειτε μεσα απο το ιδιο το acronis(Tools & Utilities--> Mount image), ειτε πας απο windows explorer εκει που το εχεις σωσει και κανεις δεξι κλικ επανω στο image(True Image-->Archive-->Mount)

Με το Daemon Tools γίνεται?

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει το Acronis το ίδιο. (Πρώτη φορά το εγκατέστησα)

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να το κάνεις mount από τα Daemon Tools μπορείς να δοκιμάσεις πάντως

Τελικά επειδή πρόκειται για backup αρχείων και όχι software φαίνεται ότι θα λειτουργήσει κάνοντας recover files και επιλέγοντας των.

έκανα κάποια χτες και ελπίζω να τελειώσω σήμερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.