Fu Manchu Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2012 Καλησπέρα.Εχω πάρει μια κάμερα ασφαλείας εξωτερική και δεν μπορώ να δω εικόνα στο dvr.Εβαλα κανονικα ανταπτοράκια BNC στο ομοαξωνικό καλωδίο σύνδεσα ένα στην κάμερα και ένα στο DVR. Μήπως είναι λάθος το ομοαξωνικό που χρησιμοποίησα;Επίσης έδωσα τάση 12 V στην κάμερα που ήθελε, με ένα μετασχηματιστή που είχα(δουλεύει κανονικά) Κάνεις έμπειρος να δώσει τα φώτα του;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Τα βηματα ειναι δυο!1:πας στην στην καμερα να βαλεις ενα μονιτορακι να δεις τοπικα2:μετρας τις τασεις το τροφοδοτικου!να ξερεις οτι πολλες φορες τα bnc ευθηνονται για τετοιου ιδους προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 1)Τοπικά την σύνδεσα σε μία tv-monitor και πάλι δεν έβρισκε τίποτε2) και οι τάση του τροφοδοτικού είναι εντάξει στα 12V όσο απαιτεί η κάμεραΠιστεύεις ότι μπορεί να φταίνει τα adaptorakia Bnc που κούμπωσα πάνω στο ομοαξόνικό. Ηταν καινούργια μέσα σε σακουλάκι... λίγο δύσκολο να φταίνε αυτά...Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι για τροφοδοτικό χρησιμοποιώ ένα τροφοδοτικό που έχω για τον εξωτερικό μου σκλήρό.Επειδή δεν είχα άλλο πρόχειρο χρησιμοποίησα αυτό που βγάζει τα 12V Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Μισο λεπτακι εβαλες την καμερα μονη της σε μονιτορ και δεν ειδες τπτ;;τοτε πιθανων η καμερα να ειναι off ... Και ομως φιλε μου τα bnc εαν ειναι κακης ποιοτητας σου δημιουργουν προβλημαSent from my iPhone using Tapatalk12v μπορει να βγαζει αλλα ποσα αμπερ βγαζει;;;;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.