Jump to content

Κάμερα δεν δείχνει εικόνα σε dvr

Fu Manchu

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εχω πάρει μια κάμερα ασφαλείας εξωτερική και δεν μπορώ να δω εικόνα στο dvr.

Εβαλα κανονικα ανταπτοράκια BNC στο ομοαξωνικό καλωδίο σύνδεσα ένα στην κάμερα και ένα στο DVR. Μήπως είναι λάθος το ομοαξωνικό που χρησιμοποίησα;

Επίσης έδωσα τάση 12 V στην κάμερα που ήθελε, με ένα μετασχηματιστή που είχα(δουλεύει κανονικά)

Κάνεις έμπειρος να δώσει τα φώτα του;

Ευχαριστώ

Τα βηματα ειναι δυο!1:πας στην στην καμερα να βαλεις ενα μονιτορακι να δεις τοπικα

2:μετρας τις τασεις το τροφοδοτικου!να ξερεις οτι πολλες φορες τα bnc ευθηνονται για τετοιου ιδους προβληματα

1)Τοπικά την σύνδεσα σε μία tv-monitor και πάλι δεν έβρισκε τίποτε

2) και οι τάση του τροφοδοτικού είναι εντάξει στα 12V όσο απαιτεί η κάμερα

Πιστεύεις ότι μπορεί να φταίνει τα adaptorakia Bnc που κούμπωσα πάνω στο ομοαξόνικό. Ηταν καινούργια μέσα σε σακουλάκι... λίγο δύσκολο να φταίνε αυτά...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι για τροφοδοτικό χρησιμοποιώ ένα τροφοδοτικό που έχω για τον εξωτερικό μου σκλήρό.

Επειδή δεν είχα άλλο πρόχειρο χρησιμοποίησα αυτό που βγάζει τα 12V

Μισο λεπτακι εβαλες την καμερα μονη της σε μονιτορ και δεν ειδες τπτ;;τοτε πιθανων η καμερα να ειναι off ... Και ομως φιλε μου τα bnc εαν ειναι κακης ποιοτητας σου δημιουργουν προβλημα

Sent from my iPhone using Tapatalk

12v μπορει να βγαζει αλλα ποσα αμπερ βγαζει;;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.