Jump to content

Πρόβλημα με flash USB stick

koshal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήρα πριν από κανένα τρίμηνο ένα Kingston DT 3.0R 16GB στικάκι.

Από χθες το απόγευμα δεν με αφήνει να δω τα δεδομένα αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι θέλει διαμόρφωση η μονάδα δίσκου. Παλαιότερα σε άλλο flashάκι που μου έκανε αραιά και που το ίδιο πρόβλημα μόλις το έβγαζα και το δοκίμαζα ξανά το πρόβλημα εξαφανιζόταν. Αυτό ανένδοτο, το έχω δοκιμάσει σε 3 pc.

Επειδή θέλω τα δεδομένα μπορώ να κανω κάτι??? Στη διαχείριση δίσκων φαίνεται σχεδόν κανονικά

(το εμφανίζει αλλά σαν άδειο τελείως στα στατιστικά).

Θεωρώ κακή ιδέα το να κάνω διαμόρφωση και μετά data recovery με recuva και τα συναφή, και αυτό θα γίνει μόνο σαν έσχατη λύση αφού εξαντλήσω τα πάντα.

Ακόμα και λύση του στυλ κατέστρεψέ το και σύνδεσέ το με άλλο τρόπο κτλ ευπρόσδεκτες γιατί τα 15€ που κάνει σαν στικάκι δεν τα λυπάμαι όχι όμως και τα πάνω από 100€ που θα μου ζητήσουν σε εταιρίες ανάκτησης δεδομένων.

ΥΓ

Ελπίζω να πόσταρα στο σωστό σημείο. Αν έκανα κάτι λάθος παρακαλώ να μεταφερθεί εκεί που είναι η θέση του.

• 4 weeks later...

Να προτίνω κάτι κουλό ? Γιατι δεν φτιάχνεις ενα live usb-stick με linux ( π.χ. ubuntu ) και να δοκιμάσεις απο το linux να ανοίξεις το stick σου ? ( Η πήγαινε απευθείας σε ενα pc με linux αμα υπάρχει διαθέσιμο ) . Κατι που δεν ανοίγουν τα windows ισως το ανοιξει το linux . Δεν θα είναι η πρώτη φορα :)

Αυτό έκανα και μερικά αρχεία τα πήρα άλλα όχι.

Κάτι καταστράφηκε.

Μετά από full format ξαναδουλεύει πλήρως οπότε δεν καταλαβαίνω τι έφταιξε...

Αυτό έκανα και μερικά αρχεία τα πήρα άλλα όχι.

Κάτι καταστράφηκε.

Μετά από full format ξαναδουλεύει πλήρως οπότε δεν καταλαβαίνω τι έφταιξε...

Ισως χάλασε κάποιο τμήμα απο το flash , και το format που εκανες το βρηκε και το απομόνωσε . Θύμαμαι κάπως έτσι δούλευαν τα πράγματα παλιά με τους δίσκους .

• 3 months later...

Πάλι τα ίδια χωρίς λόγο και αιτία.

RMA, αντικατάσταση με καινούριο η λύση. Δεν μου είπαν τι έφταιγε. Μάλλον απλά ήταν προβληματικό γιατί έχουμε άλλα 2 στην οικογένεια και πάνε μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.