dellman Νοέμβριος 14, 2012 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Απιστευτο φαγητο (ινδικο) στο indian kitchen στο συνταγμα, οδο νικης νομιζω... Οικονομικο ( σε σχεση με το Grande Bretagne πχ), γυρω 30-40 ευρω το ατομο με κρασι, εχει παραδιπλα κ ενα κορεατικο νομιζω.. Ενα με σουσι επισης θυμαμαι στο κολωνακι, στη λουκιανου αλλα κοντευω να το ξεχασω γιατι μια μερα μου φεραν κατι σαν πρασινο κεφτε, δεν μουπαν οι μλκες οτι δεν πρεπει να το φαω μονοκοπανια και με τσακισε στο καψιμο, γυρω 40-50 με κρασι..ινδικό ερμού στην αρχή της ερμού (20-25 άτομο) India masalaινδικό επίσης στη μεσολλογίου εξάρχεια (10-15 το άτομο) το ινδικό του μπαρμπά τζόρτζινδικό γερανίου 4 (20-25 άτομα) δεν θυμάμαι όνομαγιαπωνέζικο στη Νίκης έχει 2 σχετικά καλά και φθήνακινέζικο μεταμόρφωση στο ρεντ ντράγκον με μπουφέ κάθε κυριακήμεξικάνικικα έχουν κλείσει όλα τα καλά (το amigos δεν μου αρέσει καθόλου)να συνεχίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 14, 2012 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 να συνεχίσω?εννοειται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 15, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Η μεξικάνικη κουζίνα είναι βαριά; Όλα τα φαγητά τους είναι πικάντικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 15, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Με 10 Ευρώ στο China Town, κοντά στις Στήλες του Ολυμπίος Διός και απέναντι από τα Xtreme Stores.Στη Λ.Βουλιαγμένης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 15, 2012 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Θα χρησιμοποιησω την ατακα της Μαλαισιανης συναδελφου μου και θα πω: τι εννοεις ασιατικο ρε φιλοc; ασιατικο ειναι σαν να λες ευρωπαικό. προτεινω wagamama παντως, σταθερη αξια (golden hall), και το σακε καλο. γιαπωνεζικο θεωρειται. (αν και εγω ολα κινεζικα τα λεω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 16, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Κάνε τον Κινέζο στην Αθήνα: Φάε, ντύσου και ζήσε σαν (Άπω) Ανατολίτης - Lifestyle | Cosmo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 16, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Όσοι είστε ή μένετε στη Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κανένα καλό ασιατικό εστιατόριο; Προ απορρόφησης του ΦΠΑ το Noodle Bar είχε πολύ καλό φαγητό, αλλά τώρα μείωσε την πόσητα, έριξε την ποιότητα και άλλαξε αρκετά υλικά. Πλέον ούτε που θέλω να πάω. Δεν αξίζει καν. Απ'όσο ξέρω δεν έχουν μπουφέ στη Θεσσαλονίκη, εκτός κι αν δεν το λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 24, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Και για όσους θέλουν να φάνε φτηνά κι ελληνικά στην Αθήνα, υπάρχει κι αυτή η λίστα:Σαν πας στο μαγειρειό: οι πιο απολαυστικές (και οικονομικές) γωνιές της Αθήνας - Γεύση - Lifestyle | Cosmo.grΝα'ναι καλά το contra.gr που βάζει και τέτοια άρθρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 13, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς sushi σε ασιατικό εστιατόριο της Ελλάδας; Είναι ασφαλές; Πάντως σίγουρα μόνο φρέσκο δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.