Jump to content

Ασιατικά εστιατόρια;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Απιστευτο φαγητο (ινδικο) στο indian kitchen στο συνταγμα, οδο νικης νομιζω... Οικονομικο ( σε σχεση με το Grande Bretagne πχ), γυρω 30-40 ευρω το ατομο με κρασι, εχει παραδιπλα κ ενα κορεατικο νομιζω.. Ενα με σουσι επισης θυμαμαι στο κολωνακι, στη λουκιανου αλλα κοντευω να το ξεχασω γιατι μια μερα μου φεραν κατι σαν πρασινο κεφτε, δεν μουπαν οι μλκες οτι δεν πρεπει να το φαω μονοκοπανια και με τσακισε στο καψιμο, γυρω 40-50 με κρασι..

ινδικό ερμού στην αρχή της ερμού (20-25 άτομο) India masala

ινδικό επίσης στη μεσολλογίου εξάρχεια (10-15 το άτομο) το ινδικό του μπαρμπά τζόρτζ

ινδικό γερανίου 4 (20-25 άτομα) δεν θυμάμαι όνομα

γιαπωνέζικο στη Νίκης έχει 2 σχετικά καλά και φθήνα

κινέζικο μεταμόρφωση στο ρεντ ντράγκον με μπουφέ κάθε κυριακή

μεξικάνικικα έχουν κλείσει όλα τα καλά (το amigos δεν μου αρέσει καθόλου)

να συνεχίσω?

Θα χρησιμοποιησω την ατακα της Μαλαισιανης συναδελφου μου και θα πω:

τι εννοεις ασιατικο ρε φιλοc;

ασιατικο ειναι σαν να λες ευρωπαικό.

προτεινω wagamama παντως, σταθερη αξια (golden hall), και το σακε καλο.

γιαπωνεζικο θεωρειται. (αν και εγω ολα κινεζικα τα λεω :p)

Όσοι είστε ή μένετε στη Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κανένα καλό ασιατικό εστιατόριο; Προ απορρόφησης του ΦΠΑ το Noodle Bar είχε πολύ καλό φαγητό, αλλά τώρα μείωσε την πόσητα, έριξε την ποιότητα και άλλαξε αρκετά υλικά. Πλέον ούτε που θέλω να πάω. Δεν αξίζει καν. Απ'όσο ξέρω δεν έχουν μπουφέ στη Θεσσαλονίκη, εκτός κι αν δεν το λένε.

Και για όσους θέλουν να φάνε φτηνά κι ελληνικά στην Αθήνα, υπάρχει κι αυτή η λίστα:

Σαν πας στο μαγειρειό: οι πιο απολαυστικές (και οικονομικές) γωνιές της Αθήνας - Γεύση - Lifestyle | Cosmo.gr

Να'ναι καλά το contra.gr που βάζει και τέτοια άρθρα!

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.