Jump to content

Watercooling Temps

GIERA

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ(ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ AMD ATHLON 64 3200+ ASUS A8N SLI DELUXE.

1. OI ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ CPU 34 MOBO 34 EINAI ΚΑΛΕς 2.ΤΟΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ? 3.

Καλώς μας ήρθες φίλε GIERA!

Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το μήνυμά σου από κεφαλαία σε πεζά.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

* Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greekglish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Τι υδρόψυξη έβαλες?

Το 34 είναι σε idle ή σε load?

Αν μπορείς να βάλεις το ψυγείο έξω από το κουτί θα είναι καλύτερα από πλευρά θερμοκρασιών.

παιδια συγγνωμη για τα κεφαλαια δεν το γνωριζα. την θερμοκρασια την ειδα απο το προγραμμα της asus pc probe. την υδροψυξη την εφτιαξα μονος μου και ειναι ψυγειο 3πλο swiftech cpu block zalman chipset block swiftech και αντλια swiftech. θελω να ρωτησω τι θερμοκρασιες περιπου να περιμενω απο την υδροψυξη επειδη θελω να τον ανεβασω λιγο την ταχυτητα του επεξεργαστη.

• 2 months later...

Να παρεις ενα καλο θερμομετρο και να μετρησεις την 8ερμοκρασια δωματιου.

Ενα καλο setup θα πρεπει να κινειται παντα γυρω στα ambient temps (θερμοκρασιες δωματιου). Κατι αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι η επιλογη της παστας που βαζεις καθως και ο τροπος εφαρμογης. http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.

Το ψυγειο κατα την δικη μου γνωμη, πρεπει να βρισκεται εξω απο το case (οπως το δικο μου setup- δες φωτ.) ετσι ωστε ο ζεστος αερας να μην μπαινει μεσα, αλλα να φευγει εξω.

[ATTACH]2426[/ATTACH]

post-1040-1414343095,2282_thumb.jpg

Να παρεις ενα καλο θερμομετρο και να μετρησεις την 8ερμοκρασια δωματιου.

Ενα καλο setup θα πρεπει να κινειται παντα γυρω στα ambient temps (θερμοκρασιες δωματιου). Κατι αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι η επιλογη της παστας που βαζεις καθως και ο τροπος εφαρμογης. http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.

Το ψυγειο κατα την δικη μου γνωμη, πρεπει να βρισκεται εξω απο το case (οπως το δικο μου setup- δες φωτ.) ετσι ωστε ο ζεστος αερας να μην μπαινει μεσα, αλλα να φευγει εξω.

[ATTACH]2736[/ATTACH]

Μπόρει όμως κάλλιστα να παίρνει κρύο αέρα απο τον έξω χώρο Έγω πιστέυω πώς οί θερμοκρασίες είναι σχετίκα καλές άν μπορόυσες μόνο να μας πείσ για τι stepping μίλαμε και αν έκανες τίποτα απο πλευρά υπερχρόνισμου ακόμη καλύτερα

Τελος παντων όι θεμροκρασίες μια χαρα είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.