ennia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2012 Ξαφνικα αρχισε ο Firefox να ανοιγει μονος του νεες καρτελες με διαφημισεις με κινητα και λεει να βαλω το δικο μου αριθμο για να τα κερδισω. εχω το adblock αλλα δεν το σταματαει, καθε 2-3sec ανοιγει και μια νεα. δεν μπορω να το σταματησω εχετε καμια ιδεα?Υ.Γ. εχω τρεξει το easycleaner αλλα δεν βοηθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Νοέμβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 1) Καθάρισε το σύστημα σου με το Spybot.2) Ρίξε μια ματιά στα plugins να δεις μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 ιός ή κάτι παρόμοιο είναιαν δε βγάλεις ακρη με αντι-virus κ τα συναφή τοτε δοκίμασε κ ενα system restore σε στιγμή που δεν είχες πρόβλημα , μπορεί να πιάσει.αλλιώς φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Νοέμβριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Πολλα σκαθαρια στον Η/Υ .Δοκιμασε και το malwarebytes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Δες μπας κ εχει μπει κανα προγραμμα στο 'Add/Remove Programs'...Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Νοέμβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Επίσης checkαρε αν τρέχει τίποτα ύποπτοστο startup από το msconfig. Εγώ έτσι τηνείχα πατήσει. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2012 παιδια ετρεξα, ccleaner, spybot, malwarebytes αλλα δεν εκαναν τιποτα. επισης δεν υπαρχει κατι υποπτο στην προσθαφαιρεση προγραμματων. οποτε σημερα το πρωι εκανα επαναφορα συστηματος 2 μερες πισω απο οτι φαινεται λυθηκε το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 12, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 εμενα παλι αρχισε να πεταει καρτελες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Τι τα ταΐζετε ωρέ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 20, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 καναβουρι.........!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Νοέμβριος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Κατέβασε το combofix , κάνε επανεκίνηση σε safe mode τρεχτο και λογικά θα καθαρίσει.... !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 22, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 φιλε το ετρεξα αυτο αλλα οχι σε safe mode. θα το δοκιμασω και ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.