Devil_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2012 Σορρυ που ανοίγω θέμα για να ρωτήσω κάτι τέτοιο αλλά δεν βρήκα και σχετικό. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι η δεξιά θύρα; Είναι από το λαπτοπ μου, ένα Acer aspire 5738g. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
potis Νοέμβριος 9, 2012 #2 Νοέμβριος 9, 2012 Κλειδαρια μαλλον, επισης, καθαρισε το το καημενο, φαινεται η σκονη!
Devil_7 Νοέμβριος 9, 2012 Author #3 Νοέμβριος 9, 2012 Κλειδαρια μαλλον, επισης, καθαρισε το το καημενο, φαινεται η σκονη!Ευχαριστώ. Κι εγώ που το έψαξα κάτι τέτοιο κατάλαβα. Αλλά πως το κλειδώνω? Χρειάζεται και κάτι άλλο? Και τι ακριβώς κλειδώνει?
potis Νοέμβριος 9, 2012 #4 Νοέμβριος 9, 2012 Ειναι κατι σαν αλυσιδα-κλειδαρια, καποιος που το εχει δει/χρησιμοποιησει ξερει καλυτερα, ειναι για να μην μπορουν να το παρουν, οπως παραδειγμα στα καταστηματα που τα εχουν εξω για να τα δεις, η για public πραγματα, σκεξου κατι σαν ποδηλατο, μην ερθει ο αλλος και το παρει, η κλειδαρια οπου ειναι δεμενη, θα το κρατησει, καπως ετσι τελος παντων, οπως ειπα καποιος που ξερει καλυτερα ας το εξηγησει.
TifoziF1 Νοέμβριος 9, 2012 #5 Νοέμβριος 9, 2012 δες Kensington Security Slot - Wikipedia, the free encyclopedia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.